Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Şef Suna Aydın "köfteli yayla çorbası" ve "bademli un kurabiyesi" tarifleri veriyor. Avukat Ahmet Kadir Alparslan tehdit nedir, tehdit suçu, şikayete tabi midir, hakaret suçunun cezası nedir sorularını yanıtlıyor. Güzellik Uzmanı Gülcan Göksu protez tırnak hakkında merak edilenleri açıklıyor. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat İnalöz köpek memesi hastalığı olarak bilinen 'hidradenitis suppurativa' hakkında bilgilendiriyor. Ortodonti Uzmanı Dr. Begüm Ulaşan diş çapraşıklıklarının genel sağlık açısından ne gibi sonuçları olduğunu, ortodontik tedavi alanındaki gelişmeleri anlatıyor. "Hayat Güzeldir", 25 Ekim Pazar günü saat 08.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Sev Kardeşim (Yerli Sinema)
          13:00

          Sev Kardeşim (Yerli Sinema)

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Sev Kardeşim" Pazar günü Show TV'de! Türk sinemasının en sıcak, en samimi hikayelerinden birine sahip olan film önce bir iddiayla başlayıp, sonrasında birbirine âşık olan iki gencin masalını anlatır. Zengin bir fabrikatörün oğlu olan Ferit, Hülya Koçyiğit tarafından canlandırılan fabrika işçisi kız tarafından oyuna getirilir. Arkadaşlarıyla iddiaya giren genç kız fabrikatörün oğlunu kendine âşık edebilirse bu iddiayı kazanacaktır. Ancak işler istediği gibi gitse de Ferit'e karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak, iki ailenin arasındaki ekonomik ve kültürel uçurum aralarında güçlü bir engel konumunda olacaktır. "Sev Kardeşim", 25 Ekim Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Mavi Boncuk (Yerli Sinema)
          14:45

          Mavi Boncuk (Yerli Sinema)

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Münir Özkul, Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Mavi Boncuk" Pazar günü Show TV'de! Dönemin en ünlü ve en ilgi çekici ses sanatçılarından biri olan Emel Sayın hem sesi hem de görünümüyle dinleyicilerini büyülemektedir. Emel Sayın'ın sahneye çıktığı gazinoya eğlenmeye giden bir arkadaş grubu hesabın fazla gelmesi nedeniyle mekan sahipleri tarafından hırpalanırlar. Bu olaya fazlasıyla bozulan gençler intikam almak için bir halının içine sararak Emel Sayın'ı kaçırırlar. Ünlü sanatçıyı geri vermelerinin tek şartı ise mekan sahibinden fidye almaktır. Zamanla aralarında büyüyen dostluk hem bu altı kafadarı hem de Emel Sayın'ı fazlasıyla etkileyecektir. "Mavi Boncuk", 25 Ekim Pazar günü saat 14.45'te Show TV'de!

        •  Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Aslı Kızılcık, Fatih Akın ve Ecem Yüksel yarışıyor. Günün ana soruları; "Fil kadar büyümek mi isterdin yoksa kelebek kadar küçülmek mi?" ve "Çikolata bir meyve midir?" oluyor. Kami'den kafa karıştıran bilmeceler dinleyeceğiniz bu bölümde Aras'tan Doğa'ya bir dans teklifi geliyor. Uygar'ın hıçkırıkla ilgili verdiği bilgiler şaşırtırken yarışmacı Ecem Yüksel'in "Çilek" isimli kuklasıyla keyifli anlar yaşanıyor. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 25 Ekim Pazar günü saat 17.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "BUNDAN SONRA HEP YANINDAYIM HALİDE!" Show TV'de ekrana gelen ve beğeni ile izlenen O3 Medya imzalı Arıza'nın 7. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Halide'nin Fikri Karayel'in "Yol" şarkısını seslendirdiği tanıtımda Ali Rıza ve Halide'nin birbirlerine olan bakışları ikilinin yakınlaşmasını gözler önüne seriyor. Ferit'in "Ali Rıza!" diye haykırması dikkat çekerken duyulan patlama sesi gerilimi giderek arttırıyor. ARIZA'NIN 7. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Salman'ın karşısında güç durumda kalan Ali Rıza ve Haşmet'i, Burak yaptığıyla şaşırtır. Ali Rıza ise gerçekleşmeyen sevkiyatın sorumlusu olarak Burak'ı görmektedir. Ali Rıza ilk olarak Burak'ın depodan silahları nasıl çaldığının peşine düşer. Burak ise konsorsiyum toplantısında vaat ettikleriyle dikkatleri üzerine çeker ve Burak için konsorsiyumda koltuk sahibi olma şansı doğar. Ali Rıza ise Burak'ın sakladığı silahların peşine düşer ve sonunda silahlara ulaşır. Ama Burak'ın da Ali Rıza için hazırladığı acımasız bir sürprizi vardır. Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur'un kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Katagan, Kemal Burak Alper, Gökay Müftüoğlu ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Arıza'nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Seçkin Tetikçiler (Yabancı Sinema)
          00:15

          Seçkin Tetikçiler (Yabancı Sinema)

          Yönetmenliğini Gary Mckendry'ın yaptığı, Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Seçkin Tetikçiler", Pazar gecesi Show TV'de! İngiliz Gizli Servisi'nin eğitimli ve emekli üyelerinden biri, kendisini yetiştiren kişi zor durumda kalınca bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır. Dostunu kurtarmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü en az kendisi kadar yetenekli diğer ajanı ve iyi yetiştirilmiş üç özel katili alt etmek durumundadır. "Seçkin Tetikçiler", 25 Ekim Pazar gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        •  Seçkin Tetikçiler (Yabancı Sinema)
          02:30

          Seçkin Tetikçiler (Yabancı Sinema)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)