Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Öykü Gürman İle Günün Temeği (Tekrar)
          06:45

          Öykü Gürman İle Günün Temeği (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "tavuklu, milföylü kasede güveç" ve pizza severler için "lokmalık pizza" tarifleri veriyor. Beslenme Uzmanı Gülşen Altın insülin direnci hakkında bilgilendiriyor. Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yasin Ünal alanında merak edilen konuları anlatıyor. Romatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sedat Yılmaz romatizmal hastalıklar nelerdir, romatoid artrit kimlerde görülür, nasıl tedavi edilir, romatizmal hastalığı olanlar hamile kalabilir mi sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 3 Kasım Salı günü saat 08.00'de Show TV'de

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          11:15

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Öykü Gürman İle Günün Temeği (Yeni Bölüm)
          13:45

          Öykü Gürman İle Günün Temeği (Yeni Bölüm)

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Esra Dizer ile birlikte sebzeli doğa çorbası, ballı tavuk, krepte sebzeli rulo pilav ve bayat ekmek tatlısı yapıyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın! "Öykü Gürman ile Günün Yemeği" 3 Kasım Salı günü saat 13.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Güldür Güldür Show (Yeni Bölüm)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Yeni Bölüm)

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Salı akşamı Show TV'de... Yeter ve konukları mutluluğun formülünü bulabilecekler mi? Sosyolog Hayati Bey ve ülkenin en mutlu insanı Düz İbrahim arasında mutluluğun formülü ile alakalı ne gibi fikir ayrılıkları yaşandı? Sunucu Yeter'in program sonuna kadar mutluluğun formülünü açıklayabilme çabası nihayete erecek mi? Arkadaşı Mehtap'a ders çalıştırmak için evine giden Tayfur'u ne gibi sürprizler bekliyor ? Mehtap ve annesi Naime'nin arasındaki inişli çıkışlı iletişim Tayfur'u nasıl etkileyecek? Çağlar öncesinden beyaz atlı prens İsmail ve yaveri Cemil, cadı tarafından zindana hapsedilen prenses Burcu'yu kurtarabilecek mi? Prens İsmail, yaveri Cemil'in başına ne zorluklar açacak? Masalsı kahramanlar arasında kalan Cemil, Pamuk Prenses Çiçek, Uzun Cüce Feridun ve ayakkabısını kaybeden Yeter ile neler yaşayacak? Korona olduğundan şüphelenen Fikri, Doktor Kudret'e ne gibi zorluklar yaşatacak? Korona olan Ozan ve ona çok düşkün ailesi sosyal mesafe kuralından ve virüsünün bulaşıcılığından ne kadar haberdar? Maske takamaz raporu yazlıkta sakin ve güzel bir yaz geçirmek isteyen Hayati ve Yeter'in umutlarını nasıl yıkacak? Tüm akrabaların doluştuğu yazlık evde neler yaşanacak? Sevilen müzik grubu Dutseven Kardeşler'in birbirleriyle davalık olma sebepleri neydi? Dutseven isim hakkını kim alacak? Soluğu mahkemede alan kardeşleri nasıl bir son bekliyor? Birleşik Mesut Krallığı'na tatile gelen Burcu ve Naime teyze neden hapse düştü? Hapishaneyi birbirine katan Burcu ve Naime, Birleşik Mesut Krallığı askerleri Bahadır ve Tayfur'a ne zorluklar yaşattı? Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 3 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          23:30

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)