Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)
          06:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "bal kabağı sinkonta", "bal kabaklı çikolatalı kurabiye", "mini bal kabaklı kek" tarifleri verirken, bal kabağının hiç bilmediğimiz faydalarını paylaşıyor. Girişimsel Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ali Yurtlak varis hakkında merak edilenleri açıklarken, Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Hilmi Doğu lenfoma nedir, lenfomanın belirtileri nelerdir sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 6 Kasım Cuma günü saat 08.00'de Show TV'de

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          11:15

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)
          13:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Neriman Diril Arun ile birlikte pirpirim aşı çorbası, batırık, ciğer taplaması, sebzeli kaygana ve sultan helvası yapıyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın! "Öykü Gürman ile Günün Yemeği" 6 Kasım Cuma günü saat 13.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        •  SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        •  Ramo 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Ramo 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "KORKU RUHUNU, ŞÜPHE AKLINI ALIR!" Show TV'nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo'nun 19. bölüm tanıtımı yayınlandı. Ramo'nun Yavuz'un karşısına çıktığı tanıtımda ikili arasındaki gerilim giderek artıyor. RAMO'DA NELER OLDU? Kendini büyük bir riske atarak Cihangir'in dosyalarına erişen Sibel, 'Kaman' hakkında önemli bilgiler edindi. Kaman dosyasını inceleyen Sibel, öğrendiklerini Fidan'a anlattı. Kaman'ın bir mahalle olduğunu öğrenen Ramo ve ailesi, hemen harekete geçti. Mahalleye giderek araştırmaya koyulan Pompacılar, gördükleri sessiz ve ürkütücü ortam karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Kaman'ı çözerek Cihangir'i bitirmek isteyen Ramo, bir taraftan da Yavuz'un işini bitirmek istiyordu. Nuri'yi ölmüş gibi göstererek oyun oynayan Ramo, Cihangir'in karşısında Yavuz'un ihanetini ortaya çıkardı. Cihangir bu ihanetin bedelini ödetecek ve Yavuz'un işini bitirecekti! Büyük merak uyandıran Kaman gizemini ve Cihangir'in elinde olan kozları Ramo nihayet öğrendi. Yavuz, Cihangir'in yaptığı katliamı ve Cihangir'in eline düşmesine sebep olan olayı Ramo'ya anlattı. Cihangir, Yavuz'a karşı büyük bir savaş başlatırken, Cihangir'in hamlesine karşı Yavuz da hazırlıklıydı. Doğu'yu ve elinde olan silahı Ramo'nun yardımıyla ele geçiren Yavuz böylelikle yıllardır Cihangir'in esareti altında kalmasına sebep olan silahı aldı. Ramo ile Sibel'in imzaladığı belgelere karşı takas anlaşması yapan Yavuz, silahı aldıktan sonra bu anlaşmaya uymayınca Ramo, silahı Yavuz'dan aldı. Silahı almak ve Ramo'yu ortadan kaldırmak için gözünü karartan Yavuz ise finalde Ramo'yu vurarak herkesi şoke etti! Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun'un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor. Ramo, 6 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          04:45

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)