Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Şef Suna Aydın az malzeme ile doyumsuz lezzet isteyenlere "çiğ börek-çi börek" ve lezzetli tatlı yapmak isteyenlere de "mozaik topları" tariflerini veriyor. Medikal Estetik Hekimi Uzm. Dr. Şafak Göktaş glutatyon nedir, ne işe yarar, glutatyon içerisinde bulunan takviyeler nelerdir, kimler glutatyon yaptırabilir sorularını yanıtlıyor. Diş Hekimi Dr. Dt. Nazan Erteni Koca implant hakkında bilgilendiriyor. Uzman Psikolog Drt. Seyyide Elbeyli Koç hayatın zorluklarına karşı nasıl daha dayanıklı olabileceğimizi, hayatımızda huzuru nasıl sağlayabileceğimizi, "hayır" diyebilmenin neden her şeyi değiştirdiğini anlatıyor. "Hayat Güzeldir", 21 Kasım Cumartesi günü saat 08.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Cumartesi Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Cumartesi Sürprizi (Canlı)

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Yeni Sezon)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Sezon)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Okan Bensiz, Nihal Bulut ve Alkan Birinci yarışıyor. Günün ana soruları; "Kıyafet dolapları mı daha doludur, buzdolapları mı?" ve "Yanardağlar canları çok sıkıldığı için mi patlarlar?" oluyor. Aras'ın bilmeceleriyle Doğa'yı zorlayacağı bölümde Emir rapçi tarzı ve yeni bestesiyle mini bir konser verecek. İkizler, annelerinin kıyafet alışverişlerini ele verirken, Luna'dan eski komşularıyla ilgili şikayetlerini dinleyeceğiz. Ali Demir stüdyoda rekor denemesi yapacak, peki başarılı olabilecek mi? Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 21 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "SEN DE BENİ MAVİŞİME KAVUŞTURACAKSIN! Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 40. bölüm tanıtımı yayınlandı. Kuzey'in çeyiz sandığını almak için mücadele verdiği tanıtımda Kadıoğulları damadı zorluyor. Kuzey, Sefer ve Ruhi'nin, Cevher Kadıoğlu'na kız istediği anlar dikkat çekerken kına gününde atıldığı bu macera, Kuzey'in başına neler getirecek merakla bekleniyor. Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV'de ekrana geliyor. KUZEY YILDIZI İLK AŞK'IN 39. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Kuzey ile Yıldız'ın önündeki engeller tek tek kalkarken iki aşık için evlilik telaşı başladı, Kadıoğlu ve Mollaoğlu ailesini kız isteme telaşı sardı. İki taraf da hazırlıklara son sürat başlarken yaşanan eğlenceli anlar seyircilere kahkaha dolu bir akşam yaşattı. Kadınların kuafördeki hazırlığı büyük bir heyecanla başlarken, gelen başka bir grupla çıkan tartışma herkesin kısa süreli de olsa gerilmesine sebep oldu. Kuaför, kıyafet, yüzük alışverişi derken büyük an geldi çattı, Yıldız'ı Kuzey'e istemek için herkes Kadıoğlu evinde toplandı. Yaşar tam Yıldız'ı Kuzey'e verecekken gelen sürpriz kişi ise herkese büyük bir şaşkınlık yaşattı. Yıldız'ın amcası Cevher Kadıoğlu kız isteme merasimine bomba gibi düştü. Yıldız'ı vermeyeceğini söyleyerek tatsız bir şakayla herkese korku yaşatsa da sonunda yüzükler takıldı; Kuzey ile Yıldız nişanlandı! İkilinin yüzükleri taktıktan sonra ilk inatlaşması ise çok gecikmeden yaşandı. Yıldız, Bahar'ın restoranına ortak olup iş hayatında yeni bir adım atınca bu fikre Kuzey pek sıcak bakmadı. Üstüne Yıldız'ın sahneye çıkıp şarkı söylemek istemesi Kuzey'in kıskanç yüzünü yine ortaya çıkardı. Yıldız'ın sahnede şarkı söylerken Resul Dindar'ın gelmesi ise bölüme damgasını vurdu. Resul Dindar ile Yıldız'ın düeti büyük beğeni topladı. Kuzey ile Yıldız'ın hayatında her şey sorunsuz ilerlerken Yıldız ve ekibinin, kuaförde gerilim yaşadıkları grupla aralarında kavga çıkması yeni bir sorunu beraberinde getirdi. Yıldızlar karakola düştü. Kuzey, Yıldız'ı kurtarmak için hemen harekete geçip polisleri ikna etme çabalarına başladı. Peki Kuzey'in ikna çabaları işe yarayacak mıydı? Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü 21 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)