Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel Türk mutfağında en çok yapılan tatlılarından "sütlaç" ve farklı bir lezzzet "kuru fasulye topları" tariflerini verirken, bakliyat-tahıllara dair faydalı bilgiler paylaşıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş küçük göğüsler için nasıl estetik yapılıyor, silikon takmak dışında göğüs büyütme yöntemi var mıdır, göğüs estetiği, kadının özgüvenini nasıl etkiler sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan eksik dişler için hangi tedavi yöntemlerinin uygulanabileceğini açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlıkla ilgili en doğru bilgileri ve en yeni gelişmeleri hafta içi her gün Show TV ekranından izleyicilere aktaracak. Bedensel, zihinsel, ruhsal her türlü rahatsızlığın sebeplerini ve neler yapmak gerektiğini alanında uzman meslektaşları ve konuklarıyla konuşacak olan Dr. Ender Saraç, zorlu pandemi sürecinde bağışıklığı kuvvetli tutmanın püf noktalarını da verecek. 'Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler' programının ilk bölüm konukları, İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman Erk ve daha önce koronavirüse yakalanan Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Canan Sabay olacak. Erk, koronavirüs ile ilgili merak edilen soruları yanıtlarken Sabay, kendi tedavi sürecini ve yaşadıklarını anlatacak. Programa Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Sema Turan da görüntülü bağlanacak. Dr. Ender Saraç, Şef Sinem Çapraz ise günün yemeğini yaparken günün şifalı besinini ve enfeksiyon savar gıdaları da izleyicilerle paylaşacak.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Cumali'yi büyük bir çıkmaza sokan Çağatay, Cengiz ve Ogeday'a büyük bir darbe indirmek üzereyken Yamaç'ın oyununa gelecek. Yamaç ve Cumali, İdris'in ölümü üzerine ilk defa gerçek bir yüzleşme yaşayacak. Yamaç, Cumali'nin Çağatay'a kaptırdığı tapuları öğrendiğinde harekete geçip sürpriz bir isimle iş birliği yapacak. Büyük bir kararın eşiğinde olan Selim, tüm dengeleri değiştirecek bir yola girmek üzereyken herkesi şok edecek bir sürprizle karşılaşacak.

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)