Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        •  Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel şekersiz, sadece üç malzemeyle enfes bir tatlı "incir uyutması" ve farklı bir lezzet "zeytinyağlı mor lahana sarması" tariflerini verirken, incir hakkında faydalı bilgiler paylaşıyor. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Aydın Aydoseli epilepsi hastalığı hakkında bilgilendiriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş menopoz sonrasında ihtiyaç duyulan estetikler nelerdir, menopoz sonrasında en çok hangi bölgelerde kalınlaşma oluyor, kadınları vücutlarının deforme olması nasıl etkiliyor sorularını yanıtlarken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan menopoz sonrasında ağız ve diş bakımında nelere dikkat edilmesi gerekenleri açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlık, spor ve beslenmeye dair en doğru ve faydalı bilgileri hafta içi her gün alanında uzman meslektaşları ve konuklarıyla birlikte Show TV ekranında sizlere aktaracak. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz salgında bizi nelerin beklediğini anlatırken, Göz Hastalıkları Doç. Dr. Aylin Kılıç ise koronavirüs gözden bulaşıyor mu, gözlük kullanımı koronavirüsün bulaşma riskini azaltıyor mu sorularını yanıtlayacak. Dr. Ender Saraç'ın sağlığa faydalı özel tarifler vereceği ve günün şifalı gıdalarını anlatacağı programda Şef Sinem Çapraz, yoğurtlu ıslama anne köftesi yapacak. Stüdyoda ayrıca maske testi uygulanacak.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Çağatay'ın kurduğu tuzakla Koçovalılar'a büyük bir ateş düşecek ve Selim, Yamaç'ın kucağında son nefesini verecek. Koçovalı ailesi Selim'in ölümüyle derinden sarsılırken Akın, babasının acısıyla saldırıya geçecek. Koçovalılar kaybettikleri oğullarının yasını tutarken Çukur onları yalnız bırakmayacak ve Selim'in cenazesinde duygu yüklü anlar yaşanacak. Ogeday'ın geri dönmesi ile bir anda elindeki büyük kozu kaybeden Çağatay ise kendisini Cengiz'in hedef tahtasında bulurken, işleri lehine çevirmenin yollarını arayacak. Koçovalı ailesi Selim'in kaybıyla yüzleşmeye çalışırken abisinin intikamını almaya yemin eden Yamaç, Cengiz'e hiç beklemediği bir darbe indirecek.

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)