Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel kahvaltı sofralarınızı renklendirecek "kahvaltılık kuru domates sosu" ve "gazoz tadında probiyotik narenciye" tariflerini veriyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Rukset Attar gebe kalmak isteyen bir kadının öncesinde nelere dikkat etmesi gerektiğini, gebelik döneminde yapılması ve yapılmaması gerekenleri, doğum şekli kararının ne zaman verilmesi gerektiğini açıklıyor. Diş Hekimi Tülay Akkol dişin nasıl fırçalanması gerektiğini anlatıyor. İç Hastalıkları ve Fitoterapi Uzmanı Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu ise obezite hakkında merak edilen soruları yanıtlıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 8 Aralık Salı günü saat 08.00'de Show TV'de!

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)

          Dr. Ender Saraç, sağlık, spor ve beslenmeye dair en doğru ve faydalı bilgileri hafta içi her gün alanında uzman meslektaşları ve konuklarıyla birlikte Show TV ekranında sizlere aktaracak. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Bilim Kurulu Üyesi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Recep Öztürk koronavirüs salgını ne kadar sürecek, sağlık sisteminin üzerindeki yük ne zaman hafifleyecek gibi soruları yanıtlayacak. Dermatolog Uzm. Dr. Ayfer Aydın ise maskenin ve dezenfektanların cildimize zararlarını anlatacak. Dr. Ender Saraç'ın günün şifalı gıdasını anlatacağı ve antiviral gargara önereceği programda Şef Sinem Çapraz, pırasa çorbası ve asma yaprağında hamsi yapacak. "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", 8 Aralık Salı günü saat 09.45'te canlı yayınla Show TV'de.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Güldür Güldür Show (Yeni Bölüm)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Yeni Bölüm)

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Salı akşamı Show TV'de... Burcu, sevgilisinin ailesiyle tanışmaya geldiğinde fal bakmaya başlarsa neler olur? Aileyi derinden sarsacak gerçekler ne olabilir? Dede Hayati'nin arsası, enişte İsmail'in itirafı, Mehtap'ın gizlediği gerçek bir bir ortaya saçılacak mı? Sevgilisi Yeter'le eğlenen Hayati'ye çalan kapıyla kötü sürpriz eşi Naime tarafından geliyor. Hayati, içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için ne yalanlar uyduracak? Ciddi ilişkilerden kaçan Tayfur, Çiçek'in de ciddi ilişki istememesine nasıl karşılık verecek? Rollerin değiştiği bu ilk buluşmada Tayfur ne yapacak? Akademisyen çift İbrahim ve Leman'ı teknolojik aletler diyarı BatıBank'ta neler bekliyor? İsveç'ten önemli bir üniversiteden telefon beklerken telefonunun ekranı kırılan İbrahim'e, BatıBank'ın starı, dünyanın en iyi esnafı Mesut yardımcı olabilecek mi? Sivri dilli yenge Naime, Cemil'i neden evine kabul etti, altında yatan sebep ne? Çok fazla vakti kalmayan Cemil, çocuklarına ne açıklayacak? Malumlar Apartmanı'nın su tesisatının değişmesi için komşularını ikna etmeye çalışan yeni yönetici Bilal ve Fikri ustayı neler bekliyor? Ailenin birbirinden deli üyeleri, Bilal ve Fikri'ye neler yaşatacak? Tiktokçu gençlik Burcu, Bahadır, Feridun ve Ozan tiktoklarını mahalle esnafı içinde çekince mahalleli nasıl karşılayacak? Mahalle esnaflarımız Cemil ve Hayati'nin tepkilerine tiktokçularımız ne cevap verecek? Gençler, mahallenin naif esnafı Kırtasiyeci İbrahim'i de tiktoklarına dahil edebilecek mi? Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 8 Aralık Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          23:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)