Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Dermatoloji ve İmmünoloji Uzmanı Prof. Dr. Başak Kandi dolgu nedir, dolgu uygulaması yüzü büyütür mü, dolgu uygulamasını istemeyenler için neler yapılabilir, kolajen nasıl uyarılır sorularını yanıtlıyor. Fizyoterapist Elif Akıncı boyun fıtığı ve tedavisi hakkında bilgi veriyor. Romatoloji Uzmanı Prof. Dr. İhsan Ertenli 'Romatoid Artrit' hastalığı hakkında merak edilenleri açıklıyor. Programa bağlanan İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Dinçer ise prostat kanserinin ne olduğunu ve tedavisinin nasıl yapıldığını anlatıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 11 Aralık Cuma günü saat 08.00'de Show TV'de.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)

          Dr. Ender Saraç, sağlık, spor ve beslenmeye dair en doğru ve faydalı bilgileri hafta içi her gün alanında uzman meslektaşları ve konuklarıyla birlikte Show TV ekranında sizlere aktarıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Ertaş migren tedavi edilebilir mi, baş ağrısı ne zaman ciddiye alınmalı, baş ağrısı belirtisiz koronavirüs sebebi mi, koronavirüsün beyne etkileri nelerdir sorularını yanıtlayacak. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Dilaver Özturan ise çağımızın en tehlikeli hastalıklarından biri olan ve giderek yaygınlaşan 'vertigo' hakkında bilgi verecek. Dr. Ender Saraç, günün şifalı gıdalarını sizlerle paylaşacak. "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", 11 Aralık Cuma günü saat 09.45'te canlı yayınla Show TV'de.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        •  SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        •  Ramo 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Ramo 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "MEZARININ TOPRAĞIYLA BOĞACAĞIM ONLARI!" Show TV'nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo'nun 24. bölüm tanıtımı yayınlandı. Fidan'ın ölümüyle derinden sarsılan Ramo, intikam için harekete geçiyor. RAMO'DA NELER OLDU? Mahir'i öldürmek için karşısına dikilen Ramo, Mahir komiserin basına verdiği toplantıyı televizyonda görünce ateş etmedi. Onları izleyen Mazhar ve patronu, Ramo'nun bu hareketine anlam veremese de basın toplantısını gördüklerinde sebebini anladılar. Mahir'in basına söylediklerinden sonra öldürülmesiyle bütün oklar Cihangir'i göstereceği için Ramo, böyle bir şey yapmadığını söyledi. Tüm bu olanlar ise Ramo ve Mahir'in planıydı. Vasili'nin İstanbul'a gelişi ise herkesi harekete geçirdi. Ramo, yeni Sarraf ile tanışırken, Serdengeçenler ile bir araya gelerek İstanbul'da gerçekleşecek olan zehirli madde sevkiyatını engellemek için plan yaptı. Masaya oturan Ramo, Vasili'nin deposunun yerini de öğrenince bir sonraki adım harekete geçmekti. Ramo ve Serdengeçenler, depoya baskın gerçekleştirerek Vasili'nin mallarını yaktı. Yavuz ise başka tehlikeli planların içindeydi ancak planının sonucunda finalde yaşananlar Ramo ve ailesi için büyük bir felakete sebep oldu. Yavuz'un, Ramo'ya attığı mesajı gören Fidan, buluşma yerine gidince karşısında Yavuz'u görmeyi beklerken, bombalı tuzakla karşılaştı ve patlama gerçekleşti... Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun'un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor. Ramo, Cuma akşamı saat 20.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)