Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Şef Suna Aydın yılbaşı gecesi için şık sunumu ve enfes tadıyla "yeni yıl kurabiyesi", "kestaneli pilav" ve evde de yapabileceğiniz "susamlı çubuk atıştırmalıklar" yapıyor. Ozonterapist ve Fonksiyonel Tıp Hekimi Uzm. Dr. Nur Topcu ozon terapisi hakkında bilgilendiriyor. Güzellik Uzmanı - Skinolojist Esra Küçükkarasu ve Kimyager - Skinolojist Elya Düz cilt bakımının nasıl ve ne kadar aralıklarla yapılması gerektiğini, kalıcı fondöten uygulamasının ne olduğunu, anti aging bakımlarında kullanılan teknikleri anlatıyor. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ali Cihan Yiğiter kapalı burun estetiği ne demektir, ideal burun nasıl olmalıdır, hastalar en çok nasıl burun istiyor sorularını yanıtlıyor.

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi
          17:00

          Çocuktan Al Haberi

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; İlker Sırtıkırmızı, Yonca Samlı ve Yosun Haktanır yarışacak. Günün ana soruları ise "Büyükler mi daha çok hayal kurar yoksa çocuklar mı?" ve "Penguenler uçabilir mi?" olacak. Melisa ve Ena'nın cevaplarına çok güleceğiniz bu bölümde Aras, en sevdiği hayvanların isimlerini tam söyleyemediği için yine çok eğlendirecek. Kami ise bilmeceleri, soğuk esprileri ve cevaplarıyla herkesi kahkahalara boğacak. Emir, uçma hayalini gerçekleştiren Hezarfen Ahmet Çelebi'nin hikayesini ve uçağın icadını anlatacak. Uygar da stüdyoda eğlenceli bir deney yapacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey, evlenmiş olsa da sınavı bitmemiş; Yıldız, yirmi yıllık aşkına kavuşsa da hala rahata erememiştir. Çocuk yapmaktan delicesine korkmaktadır ve buna çevresindeki kimse anlam verememektedir. Yıldız da artık mutlu olmak istemektedir fakat bunu bir türlü aşamaz. Sonunda soluğu terapistinde alır. Terapistin önerisiyle, sorunlarını çözeceğini zannederken işler daha da sarpa sarar. Kuzey, bir yandan Yıldız'ın koyduğu mesafeleri aşmaya çalışırken bir yandan işini-hayatını düzene sokmaya çalışmakta, bir yandan da kızlarıyla ilgilenmeye çalışmaktadır. Hem babalık, hem kocalık, hem de iş yükü Kuzey'e ağır gelse de umurunda değildir. O artık her şeyin üstesinden gelecek kadar güçlüdür. Hiçbir şeyin hayatını mahvetmesine izin vermeyecektir. Ama bu sefer sınavı, hiç ummadığı bir yerden gelecektir. Kuzey ve Yıldız, acı bir sınavla karşı karşıyadır.

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)