Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Muhteşem Gılly Hopkins 'Yabancı Film'
          09:30

          Muhteşem Gılly Hopkins 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Stephen Herek'in yaptığı, Sophie Nelisse, Kathy Bates, Glenn Close, Octavia Spencer gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Muhteşem Gilly Hopkins" Cuma günü TV'de ilk kez Show TV'de. 12 yaşında sorunlu bir kız olan Gilly Hopkins, sürekli bakıcı aile değiştirmektedir. Bakıcı aileler tarafından büyütülen Gilly, hırçın bir çocuktur ve okulda arkadaşları ile de iyi geçinememektedir. Yaptığı ağır şakalar ile kaldığı evlerden kovulan Gilly'nin son adresi hayatının dönüm noktası olacaktır. Gilly'nin düzeleceğine inanan Bayan Maime, onun kalbini kazanmaya çalışacaktır.

        •  Yılbaşı Sürprizi (Tekrar)
          11:30

          Yılbaşı Sürprizi (Tekrar)

        •  Sev Kardeşim 'Türk Filmi'
          14:30

          Sev Kardeşim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Sev Kardeşim" Cuma günü Show TV'de! Türk sinemasının en sıcak, en samimi hikayelerinden birine sahip olan film önce bir iddiayla başlayıp, sonrasında birbirine âşık olan iki gencin masalını anlatır. Zengin bir fabrikatörün oğlu olan Ferit, Hülya Koçyiğit tarafından canlandırılan fabrika işçisi kız tarafından oyuna getirilir. Arkadaşlarıyla iddiaya giren genç kız fabrikatörün oğlunu kendine âşık edebilirse bu iddiayı kazanacaktır. Ancak işler istediği gibi gitse de Ferit'e karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak, iki ailenin arasındaki ekonomik ve kültürel uçurum aralarında güçlü bir engel konumunda olacaktır.

        •  Neşeli Günler 'Türk Filmi'
          16:15

          Neşeli Günler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Şener Şen, Ahmet Sezerel, Oya Aydoğan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Neşeli Günler" Cuma günü Show TV'de! Kazım Efendi ve Saadet Hanım altı çocuklarıyla birlikte yaşayan ve geçimini turşucu dükkânlarından sağlayan ve sürekli atışan bir karı kocadır. Bir gün küçük tartışmaları büyür ve Kazım Efendi üç çocuğuyla birlikte evden çekip gider. İkisi de alttan almayınca ve Saadet Hanım da evden taşınıp izini kaybettirince yıllar süren ayrılık kaçınılmaz olur. Kardeşler büyüyüp çalışacak yaşa geldiğinde, bir gün kardeşlerden Ahmet ve Mehmet aynı kızın ikisini aynı anda idare ettiğini fark edip birbirlerine girer; fakat onları amcaları Ziya ayırır ve gerçeği söyler. Böylece altı kardeş tekrar bir araya gelir ve anne babayı tekrar bir araya getirme planları yapmaya başlarlar? Yeşilçam'ın duygu yüklü bir aile komedisi olan Neşeli Günler, başta büyük usta Şener Şen olmak üzere tüm kadronun muhteşem bir performans gösterdiği sıcacık bir film.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Eltilerin Savaşı 'Türk Filmi'
          20:00

          Eltilerin Savaşı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı, Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ, Uraz Kaygılaroğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı "Eltilerin Savaşı" Cuma akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Filmde, Sultan ve Gizem'in sosyal medya düşkünlükleri, evlilik anlayışları, aile kurarken yaşadıkları ilginç olayların Selim ve Fatih'i nasıl etkiledikleri eğlenceli bir dille ele alınıyor. İki elti arasındaki tatlı ve eğlenceli rekabetin, dillere pelesenk olacak replikler ve şarkılarla beyazperdeye yansıdığı film, sosyal medyanın günlük hayata kattığı renkleri de kahkaha dolu bir senaryoyla izleyiciye aktarıyor. Sadece kadınların değil, aile içindeki erkeklerin de dünyasının kapılarını aralayacak bir film.

        •  Eltilerin Savaşı 'Türk Filmi' (Tekrar)
          22:15

          Eltilerin Savaşı 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Fokus 'Yabancı Film'
          00:30

          Fokus 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Glenn Ficarra ve John Requa'nın yaptıkları, Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Fokus" Cuma gecesi Show TV'de! Hile ustası bir dolandırıcı olan Nicky (Will Smith), acemi dolandırıcı Jess'le (Margot Robbie) karşılaşır. Jess, Nicky'den işin inceliklerini öğrenirken ona tedirgin edici ölçüde yakınlaşınca, Nicky ilişkiyi birden bire keser. Üç yıl sonra, Jess Buenos Aires'te yüksek bahisli araba yarışları tezgahında ortaya çıkar. Jess, Nicky'nin planladığı bu çok tehlikeli tezgahın en kritik noktasında onun planlarını alt üst edecektir.

        •  Fokus 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Fokus 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          05:45

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)