Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi (Tekrar)
          06:00

          Çocuktan Al Haberi (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          07:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla bedensel, zihinsel, ruhsal her türlü rahatsızlığın sebeplerini ve tedavi yollarını Show TV ekranlarında izleyicilere aktarmaya devam ediyor. Sağlığınızı korumak için almanız gereken önlemleri ve bağışıklığınızı güçlendirecek püf noktaları "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler" programında öğreneceksiniz. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Semra Tamer Levent ağır metallerin sağlığımız üzerindeki etkisini anlatacak. Sağlık açısından tehdit oluşturan ağır metallere karşı alınması gereken önlemleri sizlerle paylaşırken, yiyeceklerdeki katkı maddelerinin zararlarından da bahsedecek. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Dilaver Özturan ise burun tıkanıklığı, geniz eti ve bademcik hakkında bilgilendirecek. Burun tıkanıklığı neden olur, hangi hastalıklara yol açar, geniz eti nedir, hangi durumlarda bademcik ameliyatı yapılmalıdır gibi soruları yanıtlayacak. Programda günün şifalı yemeği olarak antioksidan kek, fırında peynir soslu karnabahar ve kırmızı lahana turşusu yapılacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:30

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          12:30

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Yamaç, Çağatay'ın ölümü sonrası nihayet rahat bir soluk alacağını düşünürken Efsun'un evden gittiğini öğrendiğinde çok üzülecek ve hemen onu aramaya başlayacak. Akın ve Yasmin'in düğün hazırlıklarıyla Koçovalılar savaşa kısa bir ara verecek. Koçovalılar'ın uzun bir aradan sonra düzenledikleri ilk düğün gergin bir bekleyişe sebep olacak. Nihayet eve dönme zamanı geldiğini öğrenen Vartolu, Cumali Amca ile birlikte Çukur'a yolculuğunda hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacak. Efsun'un annesi tarafından evden kovulduğunu ve Kulkan tarafından kaçırıldığını öğrenen Yamaç öfkeyle Kulkan'ın peşine düşecek. Nefesleri kesen karşılaşmanın sonucu herkesi şaşkınlığa uğratacak.

        •  Limonata 'Türk Filmi'
          00:15

          Limonata 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ali Atay'ın yaptığı, Ertan Saban, Serkan Keskin, Funda Eryiğit, Luran Ahmeti gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Limonata" Pazartesi gecesi Show TV'de! Suat, Makedonya'da yaşayan eski bir tır şoförüdür, hasta yatağında ölmeyi beklemektedir. Ölmeden önce oğlu Sakip'ten son bir isteği vardır; yıllar önce İstanbul'da imam nikahıyla evlendiği bir hanımdan olan oğlunu bulup, yanına getirmesidir. Bebekken terk ettiği oğlunu son bir kez görüp, helallik alarak ruhunu teslim etmek istemektedir. Sakip, bir kardeşi olduğunu öğrendiğinde, onu bulmak için, Makedonya'dan İstanbul'a doğru babasının emektar arabasıyla yola çıkar. Elindeki bilgiler sadece, kardeşinin adının Selim olduğu ve babasının eline tutuşturduğu eski bir adrestir.

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)