Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Gözde Gezer, Onur Vurgun, Deniz Aydoğan yarışacak. Günün ana soruları, "Anneler mi işlerini daha çabuk bitirir yoksa babalar mı?" ve "Sadece kartopu oynarken mi eldiven takarız?" olacak. Şef olmak isteyen sevimli minik Aras, tatlı tarifi verirken Melisa, sağlıklı ve dengeli beslenme üzerine bilgiler öğretecek. Kami, inşaatlara olan ilgisiyle herkesi çok güldürecek. Emir, satranç hakkında bilgiler aktarırken, Doğa Rutkay Kamal'ın taklidini yapacak. Ela ise ilk yardım çantasında neler olması gerektiğini izleyicilerle paylaşacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 14 Şubat Pazar günü saat 17.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "ALİ RIZA KİMİN ÇOCUĞU?" Show TV'de ekrana gelen ve beğeni ile izlenen O3 Medya imzalı Arıza'nın 22. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Aksiyon dolu anların büyük heyecan uyandırdığı tanıtımda Rukiye Hanım'dan gerçekleri öğrenen Halide Ali Rıza'nın gerçek ailesini sorguluyor. Rukiye Hanım'ın vereceği cevap ise merak konusu oluyor. Ersoylu kardeşler arasında ipler giderek gerilirken, Murat'ın sözleri Burak'a karşı olan tavrını ortaya koyuyor. Ali Rıza ile konuşmak isteyen Halide'nin ne anlatacağı akıllarda soru işareti oluştururken, yüzündeki gergin ifade dikkat çekiyor. ARIZA'NIN 22. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Balaban Safir'in karşısındadır ama konuşmaya pek niyetli değildir. Rukiye ise Muzaffer'le konuştuğundan bu yana korkularını bir türlü dizginleyemez hale gelmiştir. İhtiyar'ın elinden sürpriz bir şekilde kaçırılan Balaban, Ali Rıza'yla bir anlaşma yapmak ister. Burak ise Balaban'la çoktan yeni bir anlaşma yapmış, işe koyulmuştur. Halide ve Ali Rıza gelecekleri adına önemli bir karar verirler. Abisiyle buzları erittiğini düşünen Burak, yaptığı planla abisini zor bir durumda bırakırken kendisini bekleyen sürprizin farkında değildir. Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Rüzgar Aksoy ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül ve Nursel Köse gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Arıza'nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de! İşte "Arıza"nın 22. Bölüm 2. Tanıtımı;

        •  Yabancı 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          00:15

          Yabancı 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

          Yönetmenliğini Howard McCain'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Jim Caviezel, Sophia Myles, John Hurt, Ron Perlman gibi usta oyuncuların yer aldığı 2008 yapımı "Yabancı", Pazar gecesi Show TV'de! İskandinavya'nın en karanlık çağları olan Viking döneminde geçen hikâyede bir kahraman olan Kainan'ın gemisi, Thor'un anavatanının kıyılarına vurur. Büyük bir savaş yaşanmıştır ve sadece Kainan ve Moorwen olarak bilinen vahşi uzaylı yaratık dışında hayatta kimse kalmamıştır. Moorwen kendine yapılanların intikamını almak için karşısına çıkan tüm engelleri yok ediyordur. Ona her şeyi yok etmeden önce dur demek gerekmektedir. Moorwen'i imha etmek için Kainan Vikingler ile işbirliği yapar. "Yabancı", 14 Şubat Pazar gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)