Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Ünlü sunucu Ebru Akel, hayalini kurduğu hayatı gerçekleştirenleri, pes etmeyenleri ve her şeye rağmen gülümsemekten vazgeçmeyenleri Show TV ekranlarında ağırlıyor. Uzman konuklarla sağlıktan güzelliğe, modadan spora, kültür ve sanattan beslenmeye, kısacası insana ve yaşama dair her şey hafta içi her gün Ebru Akel'le Kadın İsterse programında izleyiciyle buluşuyor. ''Ebru Akel'le Kadın İsterse''nin bugünkü konuğu, Dünya Jimnastik Şampiyonu Göksu Üçtaş Şanlı ve annesi Mine Altın olacak. Azmin zaferine dair güçlü hikayelere tanıklık edeceğiniz programda Spor Psikoloğu Arda Coşkun stüdyoda bulunacak. Hamile Pilates Eğitmeni Elçin Köseoğlu ise ekran başındakiler için hamile pilatesi yapacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlıklı bir yaşama dair en doğru ve en güncel bilgileri hafta içi her gün Show TV ekranlarında aktarıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, Prof. Dr. Sinan Canan zeka ve duygu arasındaki ilişki hakkında bilgilendirecek. Kadın beyni ve erkek beyni arasındaki farkları aktaracak olan Canan, duygusal zeka nedir, geliştirilebilir mi, zihin nasıl kontrol edilebilir gibi soruları yanıtlayacak. Dr. Ender Saraç'ın portakal kabuğunun faydalarını anlatacağı programda günün şifalı yemeği olarak metabolizmayı canlandırmaya yardımcı salata ve otlu lavaşlı tava omleti yapılacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          14:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor, programda eğlence hız kesmeden devam ediyor.

        •  Sen Sağ Ben Selamet 'Türk Filmi'
          23:15

          Sen Sağ Ben Selamet 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ersoy Güler'in yaptığı, Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Sen Sağ Ben Selamet" Salı gecesi Show TV'de! Müebbet yiyen Sansar ve tahliyesine 2 gün kalan Selamet'in aynı nakil aracına binmesiyle başlayan macerayı konu alıyor. Aynı yöne giden üç kaçağın yolunun sık sık kesişmesini konu alan filmde, cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar'ı, Sivas Kapalı Cezaevi'ne götürecek nakil aracı, Selamet'i de memleketine bırakacaktır. Bu yolun karşı yönden gelen bir başka yolcusu daha vardır: Goril Behlül.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Sen Sağ Ben Selamet'Türk Filmi' (Tekrar)
          03:45

          Sen Sağ Ben Selamet'Türk Filmi' (Tekrar)