Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programı hayalini kurduğu hayatı gerçekleştiren, farklı, cesur, çalışkan ve ilham veren, hayatın içinden insanların hikayelerini ekranlara getiriyor. Sunuculuğunu Ebru Akel'in, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği program hafta içi her gün Show TV'de izleyiciyle buluşuyor. ''Ebru Akel'le Kadın İsterse'' programında bugün, "koşulsuz sevgi" konusuna dair ilham veren bir hikaye dinleyeceksiniz. Bütünsel Yaşam Rehberi, 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz'ın konuk olacağı programda Akademisyen, Yazar Prof. Dr. Sinan Canan bilgiler aktaracak. Baterist Aslı Polat'ın performansı ise ekran başındakilerin büyük beğenisini kazanacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Sağlığa dair en doğru bilgilerin aktarıldığı "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler" programında, bedensel ve ruhsal rahatsızlıklara karşı neler yapılması gerektiği ve pandemi sürecinde bağışıklığı kuvvetlendirmenin püf noktaları anlatılmaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ve Fitoterapi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdem Yeşilada koronavirüse karşı doğal korunma yöntemlerini aktaracak. Fizyoterapist ve Doğum Hemşiresi Ferda Saraçoğlu ise gebelikte egzersiz ve beslenme konusunda bilgilendirecek. Hamilelikte hazır meyve suları ya da hazır gıdalar tehlikeli mi, hamilelikte çay ve kahve gibi içecekleri tüketmenin riskleri nelerdir gibi soruları yanıtlarken, hamilelerin asla yapmaması gereken hareketleri ve hamilelerin ev işi yaparken dikkat etmesi gerekenleri anlatacak. Günün şifalı yemeği olarak patates pancake ve Kombucha çayı yapılacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          14:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı" Çarşamba akşamı Show TV'de! Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi'nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam Sınıfı serisinin ilk filmidir. Keskin zekâları sayesinde tüm öğretmenlerini avuçlarında oynatıp okul düzeni ve eğitim sistemini alaşağı eden bu birbirinden renkli karakterdeki öğrenciler hem okulun hem de sinemamızın en yaramaz sınıfı olma özelliğinde. Ancak bu hükümdarlık okula atanan yeni müdür muavinin gelişiyle sarsıldığında, Hababam Sınıfı daha önce hiç karşılaşmadığı türden bir disiplin anlayışına ve zekaya sahip olan Mahmut Hoca tarafından unutulmaz derslere tabi tutulur. Hababam Sınıfı serisinin ilk filmi olan bu yapıt Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı romanından uyarlanmıştı.

        •  Tosun Paşa 'Türk Filmi'
          22:00

          Tosun Paşa 'Türk Filmi'

        •  Çakallarla Dans  'Türk Filmi'
          23:45

          Çakallarla Dans 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı, Şevket Çoruh, Cengiz Küçükayvaz, Sümer Tilmaç, Tuba Ünsal ve Ceyhun Yılmaz gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Çakallarla Dans" Çarşamba gecesi Show TV'de! Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, gözünü para hırsı bürümüş karısının gazına gelerek şirketin internet hesapları üzerinden hatırı sayılır miktarda bir parayı patronundan çalma planı yapar. Bu planın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan'dır. Parayı onun hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkacaktır. Diğer iki arkadaşı da bu hain planın figüranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi kendisi gibi kurnaz ama saf olan arkadaşları, ikincisi ise çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasında olmaları. Dört kafadar başlattıkları bu işi ellerine yüzlerine bulaştırır ve başlarına gelmedik komik olay kalmaz. Kısa yoldan para kazanmak uğruna bindikleri geminin dümeni onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir serüvene sürükler.

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)