Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          İnsana ve yaşama dair her şey "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programında konuşuluyor. Engel tanımayan, kararlı, başarıya ve mucizelere inanan, farklı, cesur, çalışkan ve ilham veren, hayatın içinden insanların öyküleri izleyiciyle buluşuyor. Sunuculuğunu Ebru Akel'in, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği program hafta içi her gün Show TV'de ekranlara geliyor. ''Ebru Akel'le Kadın İsterse' programı bugün, asla pes etmeyenlerin hikayesini ekranlara taşıyacak. Depremde ayaklarını kaybetse de biyonik ayakla dalan, tırmanış yapan bir sporcu olan, Engelli Dalış Eğitmeni Ufuk Koçak'ın konuşulacağı programa Milli Sporcu Bilge Çingigiray konuk olacak. Gönüllü itfaiyeci kadınların stüdyoda olacağı bölümde genç yetenek şarkıcı Tamay ise Korece şarkı söyleyerek performans sergileyecek.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Sağlık hakkında en doğru bilgilerin ve en güncel gelişmelerin aktarıldığı program "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", hafta içi her gün Show TV'de izleyiciyle buluşuyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak doğurganlığın azalmasının nedenlerini anlatacak. Doğurganlığı etkileyen faktörleri aktarırken, erken ergenliğin sebeplerini ve önlemenin yollarını açıklayacak. Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Deniz Koral ise kış aylarında karşılaşılan cilt sorunları neler, soğuk havalarda cilt sağlığı için hangi vitaminler kullanılmalı, kök hücre ile genç kalmak mümkün mü sorularını yanıtlayacak. Özellikle kuru cilt tipine sahip kişilerin kış aylarında karşılaştığı cilt sorunlarını ve bu sorunlara karşı neler yapılması gerektiğini paylaşacak. Günün şifalı yemeği olarak narlı bakliyatlı tabule salata ve portakallı rezene yapılacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          14:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Alev Alev 'Dizi'
          20:00

          Alev Alev 'Dizi'

          Çelebi, Cemre'nin kızını görememesi için engel çıkarmaya devam eder. Bu süreçte Rüya, Çiçek, Tomris ve Hanım'dan oluşan kadın dayanışması Cemre'nin en büyük yardımcısıdır. Çelebi belediye başkanlığı adaylığı konusunda köşeye sıkışır, kendisinden bir basın açıklaması düzenleyip, adaylıktan çekildiğini duyurması istenir. Mahallede ortaya çıkan büyük bir sürpriz ise geçmişin defterlerinin açılmasına sebep olacaktır.

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:15

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)