Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Gerçek yaşanmış hikayelerin kahramanları Show TV ekranlarında yüzleşiyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği program 'Bir Şansım Olsa', ikinci bir şans isteyenlere kapılarını açmaya devam ediyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; eşini ve kızını aynı anda kaybeden bir kadının, eşinin mal varlığına sahip çıkmak için girdiği mücadeleye tanıklık edeceksiniz. Kocası ve kızını aynı anda kaybettiği için eşinin erkek kardeşi ile mirası paylaşmak zorunda kalan ve kocasına ait olan evde kiracı olarak oturmaya başlayan bir kadının dramı ekranlara gelecek. Abisi vefat ettikten sonra mal varlığında hak iddia eden kardeş ise yaptıkları yüzünden pişmanlığını dile getirecek ve yengesinden af dileyecek. "Bir Şansım Olsa", 21 Şubat Pazar günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Zaman Makinesi 1973 'Yerli Sinema'
          14:30

          Zaman Makinesi 1973 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Aram Gülyüz'ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Gürgen Öz, Seda Bakan, Damla Cangül, Ali Rıza Tanyeli, Mustafa Uzunyılmaz, Ali Yoğurtçuoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Zaman Makinesi 1973", Pazar günü Show TV'de! Lüks bir arabası, lüks bir evi ve lüks bir hayatı olan Tolga, hayatı boyunca hiç çalışmamış, zengin, şımarık ve kendini beğenmiş bir adamdır. Zaman Makinesi 1973, Tolga'nın günümüzden geçmişe gidişini ve 1973 senesinde başına gelen olayları anlatan, eğlenceli, duygusal, yarı müzikal bir baba oğul hikâyesidir. Babası Ali Rıza'nın vefatı ile tüm servetin annesine bırakılması, Tolga'ya sadece 'Anadol STC 16' marka eski bir otomobilin kalması Tolga'yı kızdırır. Hemen arabaya atlayıp uzaklaşmak isteyen, sinirle ve küstahça içine düştüğü durumu eleştirmeye başlayan Tolga bir anda Anadol ile beraber kendisini gökyüzünde bulur. Araba havalanmış ve bir süre sonra bir plaja iniş yapmıştır. Geldiği bu yerde insanların üzerindeki eski püskü kıyafetler hiç ilgisini çekmemiş ve onu bir an önce araba tamircisi bulmaya yönlendirmiştir. Aracı plajdan alan ve tamirhanesine getiren Kadir Usta, kıyafetleri, konuşma şekli ve tuhaf hareketlerine bakarak Tolga'nın kaçık olduğunu düşünür. Tamir parasını ödeyemeyen Tolga'ya Kadir Usta'nın çırağı olan Çiko acımış ve borç bitene kadar yanlarında çalışmasını teklif etmiştir. Yaşadıklarına anlam veremeyen Tolga, 1973 senesinde olduğunu anlayınca büyük bir şok yaşar. İyice delirdiği düşünülen Tolga ortada kalır ve yine Çiko ona acır bu sefer ailesinin itirazlarına rağmen onu evine alıp yardım etmeye çalışır. Günümüze geri dönmenin yollarını arayan bir yandan da tamirhane de çalışmaya başlayan Tolga huylarından vazgeçemez ve mahallenin güzel kızı Yasemin'den çok hoşlanır ancak aşk zannettiği şey sadece bir hevestir. Yasemin ablasını çok seven Çiko, Tolga'yı defalarca uyarır ve bu yaklaşımlarından vazgeçirmeye çalışır. Tolga, bir gün rastlantı sonucu, Çiko'nun gerçek adının Ali Rıza olduğunu öğrenir. Tolga, Çiko'nun babası olduğunu anlar ve Çiko'yu da buna inandırmak için uğraşmaya başlar. Ancak Çiko, bir türlü Tolga'ya inanmamaktadır, sonuçta ona göre Tolga biraz delidir. Günümüzde babasıyla yaşayamadığı anları geçmişteki babasıyla yaşamaya başlayan Tolga artık değişmiştir. Ultra zengin babası, geçmişte çok fakir bir aileden gelen basit bir tamirci çırağı çıkmıştır. Çiko, hayalleri olan ve masumlukla zekasını yönetebilen özel bir çocuktur, Tolga babasının çocukluğundan sağlam bir hayat dersi alacaktır. Geçmişteki babasının kalbini kazanmayı başaramayan Tolga, yeni oluşturduğu çevresini de birbirine katıp tekrar günümüze dönmeyi başarır ancak günümüzde Tolga'yı özel bir sürpriz bekliyordur. "Zaman Makinesi 1973", 21 Şubat Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)
          16:45

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Sahrap Soysal, Beysun Deniz Ortaç, Ayşegül Ataman yarışacak. Günün ana soruları, "Büyüklerin mi daha çok anısı vardır yoksa çocukların mı?" ve "Sokakta oynadığımız oyunları evde de oynayabilir miyiz?" olacak. Yemek Uzmanı ve Yazar Sahrap Soysal'ın, kuzenleriyle birlikte yarışacağı bu bölümde sevimli minik Kami, Doğa Rutkay Kamal ve Sahrap Soysal ile birlikte misket havası oynayacak. Melisa, anne ve babasının tanışma hikayesini anlatırken, Aras da uzay gemisi hayalini paylaşacak. Luna ise Doğa Rutkay Kamal'a ve yarışmacılara ritim dersi verecek. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 21 Şubat Pazar günü saat 16.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        •  Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "EĞER HALİDE'NİN KILINA ZARAR GELİRSE SENİN CİĞERİNİ SÖKERİM!" Show TV'de ekrana gelen ve beğeni ile izlenen O3 Medya imzalı Arıza'nın 23. bölüm tanıtımı yayınlandı. Halide'nin kaçırılma haberinin büyük ses getirdiği tanıtımda Ali Rıza, Halide'yi bulmak için harekete geçiyor. Haşmet Ağa, kızı için İhtiyar da dahil olmak üzere tüm konsorsiyuma karşı tavrını gösteriyor. Balaban, Halide'ye ailesinin ölümüyle ilgili şoke edici bir bilgi verirken, Burak'ın abisi Murat'ın elini öptüğü anlar dikkat çekiyor. Halide'nin hayatının tehlikede olduğunu gören Ali Rıza kendi başına silah dayarken, ikisinin de nasıl kurtulacağı büyük merak konusu oluyor. Gerilimin arttığı dakikalarda, "Ali Rıza tetiği çekecek mi?" sorusu akıllara geliyor. ARIZA'NIN 23. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Ali Rıza, Balaban'ı arayarak Halide'nin yerini öğrenmeye çalışır ama Balaban, Halide'yi kendisinin kaçırmadığını söyler. İhtiyar ise bu işin arkasında Balaban'ın olduğunu düşünür ve Burak'a, Balaban'ı kendisine getirmesini emreder. Halide, tutsak edildiği yerde karşısına çıkan Balaban'dan, ailesinin ölümüyle ilgili şimdiye kadar duymadığı şeyler duyar ve şoke olur. İhtiyar, Balaban'ı karşısına oturtur ama ona masada bir yer vermeye şimdilik niyetli değildir, ta ki Ali Rıza ve Halide'yi bekleyen sürprize şahit olana dek. Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma'nın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Rüzgar Aksoy ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül ve Nursel Köse gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Arıza'nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)