Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Hayalini kurduğu hayatı gerçekleştiren ve pes etmeyenlerin, hayatın içinden ilham veren hikayelerinin izleyiciyle buluştuğu program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV'de. ''Ebru Akel'le Kadın İsterse"de bugün, hayata hayat katanların etkileyici hikayesi ekranlara gelecek. Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Banu Çiftçi'nin konuk olacağı programda Yazar ve İletişim Bilimleri Uzmanı Prof. Dr. Uğur Batı bilgiler aktaracak. Pilates Eğitmeni Erçin Köseoğlu ise spora dair öneriler paylaşacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlıklı bir yaşama dair en doğru ve faydalı bilgileri hafta içi her gün Show TV ekranlarında izleyiciye aktarıyor. Uzman konukları ve meslektaşlarıyla fiziksel ve ruhsal sağlığı korumak için yapılması gerekenleri masaya yatırıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, Dermatoloji Uzmanı Dr. Eylem Acar strese bağlı deri hastalıkları hakkında bilgilendirecek. Bu hastalıkların neler olduğunu, belirtilerini ve tedavi yollarını anlatacak. Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş ise koronavirüse karşı bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı beslenme önerileri paylaşacak. Günün şifalı yemeği olarak siyez bulgurlu, peynir altı sulu ezogelin çorbası ve pancarlı, lorlu mini kek yapılacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          14:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Aşk Geliyorum Demez 'Türk Filmi'
          00:30

          Aşk Geliyorum Demez 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı, Tolgahan Sayışman, Bergüzar Korel, Altan Erkekli, Zeki Alasya, Sarp Apak gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Aşk Geliyorum Demez" Çarşamba gecesi Show TV'de! Aşk Geliyorum Demez filmi, Mahmutpaşa'da bir han esnafının hikayesini anlatır. Tolgahan Sayışman (Ali) handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Bergüzar Korel (Gözde) ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali'den Gözde'yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafın da yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk"  'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)