Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

        •  Oh Olsun 'Türk Filmi'
          14:30

          Oh Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hale Soygazi, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Oh Olsun" Cumartesi günü Show TV'de! Varlıklı işadamı Fehmi Haznedar güçlü bir fabrikatördür. Üç oğla sahip olan adamın tek isteği, çocuklarının eğitimlerini başarıyla tamamlayıp işe başlamalarıdır. Üç çocuktan en büyük olanı kendi fabrikasında çalışmakta, diğer ikisi ise lise ve üniversitede okumaktadır. Yakışıklı Ferit üniversitede dersler dışında her şeyle ilgilenmektedir. Özellikle de kızlarla... Oğullarının yaptıkları haylazlıkları öğrenen baba onları fabrikalarında işçi olarak çalıştırmakla cezalandırır. Ferit fabrikada da rahat durmayarak güzeller güzeli Alev'le yakınlaşmaya çalışacaktır. Ancak bu kez bir farkla; genç adam hayatında ilk kez âşık olmuştur.

        •  Çocuktan Al Haberi
          16:30

          Çocuktan Al Haberi

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Zahit Mert Özen, Yeşim Salgut, Aral Seskir yarışacak. Günün ana soruları, "Büyükler mi daha çok kıyafet kirletir yoksa çocuklar mı?" ve "Kapı çaldığında anneler mi açar yoksa babalar mı?" olacak. Duru'nun isteğiyle yarışmacıların ve Doğa Rutkay Kamal'ın çocukluk anılarını anlatacakları bu bölümde Kami, mozaik pasta tarifiyle herkesi çok güldürecek. Uygar, son araştırma konusu olan suyun kaldırma kuvvetini anlatırken, Ela ise haber spikeri taklidiyle çok şaşırtacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Mine ve Emin'in evlilik açıklaması tüm aileyi şoke ederken, gerilim arttıkça yaptıklarının çok kötü bir şey olduğunu fark ettiler. Mine ve Emin, şaka yaptıklarını söyleyince Kuzey derin bir nefes aldı. Kuzey ve Yıldız'ın uğraşması gereken yeni sorun ise Emine oldu. Yıldız'ın hamilelik sürecini rahat geçirmesi için uğraşan Emine, evdeki düzeni değiştirip değişiklikler yapmaya başlayınca Yıldız öfkelendi. Gelin ve kaynana arasında başlayan bu gerilimden Kuzey de etkilendi. Yıldız'ın öfkesiyle karşılaşan ve arada kalan Kuzey, ne yapacağını şaşırdı. Sonunda çareyi ise stresli ortamdan uzaklaşmakta buldu. Kuzey ve Yıldız, balayına çıkmaya karar verdi. Nahide'nin öfkesi yüzünden evden ayrılan Sefer, sokaklarda gezerken başı belaya girdi. Parasız sokakta kalan Sefer, para kazanmak için uğraşırken peşine başka adamlar takıldı. Adamlardan kaçıp kurtulmayı başaran Sefer, bir inşaata sığındı ancak kaçtığı adamları birden karşısında buldu. Sefer, tüm çabasına rağmen kurtulmayı başaramadı ve bıçaklandı. Saldırıya uğrayan Sefer'in nasıl kurtulacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

        •  Şeflerin Savaşı 'Yabancı Film'
          00:15

          Şeflerin Savaşı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Daniel Cohen'ın yaptığı, Jean Reno, Michael Youn, Raphaelle Agogue gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Şeflerin Savaşı" Cumartesi gecesi Show TV'de! Jacky Bonnot, amatör bir aşçıdır. Gerçekten çok yeteneklidir ve hayali ünlü bir aşçı olup büyük bir restoranda çalışmaktır. Geçim sıkıntısı nedeniyle küçük mutfak işlerinde çalışan Jacky, bu işlerde de bir türlü tutunamaz. Ta ki yıldızlı büyük bir şef olan Alexandre La Garde'la yolları kesişinceye kadar! Kabiliyetli olmanın yanında bir o kadar da inatçı olan Jacky, Lagarde'ın bir türlü anlaşamadığı restoranın yönetim kurulu başkanı Stanislas Matter'ın yerine geçirmek için biçilmiş kaftandır. La Garde öte yandan inceleme için kendisini görmeye gelecek yetkililere sunacak yeni bir şeyler bulmak zorundadır ve yardıma ihtiyacı vardır. Ayrıca restoranları da ekonomik çıkmazdan dolayı tehlikededir ve bu ikilinin karşılaşması farklı sonuçlar doğmasına neden olacaktır.

        •  Yağmur: Kıyamet Çiçeği  'Türk Filmi'
          02:00

          Yağmur: Kıyamet Çiçeği 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Onur Aydın'ın yaptığı, Engin Hepileri, Elena Viunova, Erkan Kolçak Köstendil, Devrim Saltoğlu, Altan Erkekli, Sevtap Özaltun, Settar Tanrıöğen, Devrim Yakut, Sait Genay, Rıza Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Serap Aksoy, Ruhi Sarı, Ayhan Eroğlu, Yiğit Adalı, Ceren Hamzaoğlu gibi oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Yağmur: Kıyamet Çiçeği" Cumartesi gecesi Show TV'de! Tarihin en büyük felaketlerinden biri; Çernobil Faciası! Çernobil'in kahramanları ve kurbanları... Destansı bir aşk hikâyesi... Trabzonspor ve unutulmaz bir futbol sezonu 1996... Ve Kazım Koyuncu... Farklı yaşamlar, ortak kader, tek bir öykü... Aşk, fedakârlık, acılar, mutluluklar, umutlar ve ölümler... Etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız bir hikâye...Çernobil'den sonra eşini kanserden kaybeden ve sonrasında oğlunun da kanser olduğunu öğrenip tedavisi için Trabzon'a gelen ve burada Şenol'la tanışan Elena'nın hikâyesi... Elena'yla tanıştıktan sonra O'na ilk görüşte aşık olan idealist, Trabzonspor'da oynama hayaliyle yaşayan ve aşkından dolayı Erkan'ın şike teklifini kabul eden Şenol'un imkansız aşk hikayesi... Trabzonspor'un 1995-1996 futbol sezonunda şampiyonluğa koşarken son maçta kaybedilen şampiyonlukla yıkılan bir yuva ve intihara giden bir amigonun dramı... Ahmet'in hikayesi... Ve Kazım Koyuncu... Şarkıları ve kişiliği ile milyonların gönlünde yer eden ve ölümüyle herkesi yasa boğan kişi... Bir Karadenizli olmasının yanı sıra tutkulu bir Trabzonspor taraftarı olan Kazım'ın çocukluğundan başlayan öyküsü bizi bir Anadolu çocuğunun tüm masumiyetiyle içine alır. Kazım Koyuncu'nun düşünceleri, çocukluk aşkı Seher'den memleket sevdası yüzünden vazgeçişi ve Çernobil mağduru olarak yıllar sonra kanserden aramızdan ayrılışı... Kazım'ın hikayesi... Bu farklı yaşamlar iç içe girmiş hikayesiyle Yağmur Kıyamet Çiçeği'nde hayat buluyor. Farklı yaşamlar, ortak kader, tek öykü...

        •  Şeflerin Savaşı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          04:00

          Şeflerin Savaşı 'Yabancı Film' (Tekrar)