Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Engel tanımayan, kararlı, başarıya ve mucizelere inanan, farklı, cesur, çalışkan ve ilham veren, hayatın içinden insanların öyküleri, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Ünlü sunucu Ebru Akel, izleyicileri gündemin önemli başlıklarıyla yeni güne hazırlarken, uzman konuklarıyla sağlıktan güzelliğe, modadan spora, kültür ve sanattan beslenmeye, kısacası insana ve yaşama dair her şeye bu programda yer veriyor. ''Ebru Akel'le Kadın İsterse"de bugün, oyuncu Hazal Benli yaşamına ve kariyerine dair merak edilenleri anlatacak. Yazar ve Psikiyatr Mehmet Sungur ise bilgiler aktaracak. Spor Eğitmeni Neval Gördük, ekran başındakilere egzersiz önerileri paylaşacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Sağlıkla ilgili en doğru bilgileri ve en güncel haberleri izleyiciler hafta içi her gün Show TV ekranında 'Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler' programında öğreniyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün Prof. Dr. Murat Kınıkoğlu, koronavirüsün kalp ve damar sağlığımızı nasıl etkilediğini anlatacak. Kalp sağlığını korumak için yapılması gerekenleri aktarırken, hangi besinlerin kalp ve damar dostu olduğunu paylaşacak. Canlı yayına bağlanacak olan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ise aşılama hakkında merak edilen soruları yanıtlayacak. Dorn Terapisti Çağla Yüksel, sırt ve eklem ağrıları ile iç organlarla ilgili şikayetlerin nasıl giderildiğini uygulamalı olarak gösterecek.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          14:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, Salı akşamı Show TV'de... Okula yeni kayıt olan Burcu, okulun popüler kızları Yeter ve Leman'ın arasına katılabilmek için neleri göze alacak? Burcu için yalanların ve olayların ardı arkası kesilecek mi? Burcu, Okul Müdürü Mesut ve Mehtap Hocayı bekleyen denetimde işleri iyice kızıştıracak. Fenomen Ozan'ın cenazesine katılan fenomenler Çiçek, Yeter, Feridun, Tayfur ve İbrahim cenaze esnasında reklam ve şaka yapmadan durmuyorlar. Fenomenlerin en iyi gözükmek uğruna yapacakları, töreni nasıl etkileyecek? Farkı Felek programı, sunucusu Mesut Ali ile dopdolu, capcanlı, yepyeni bir bölümle ekrana geliyor. Hostes Naime'nin Mesut Ali Bey'e ilgisi var mı? Programın yarışmacıları öğretmen İbrahim, ev hanımı Mehtap ve eski sevgili Çiçek yarışmaya nasıl renk katacak? Yeter ve Feridun, Çiçek'in isteme merasimini kardeşi Mehtap'ın gazabına uğramadan bitirebilecek mi? Tayfur'un ailesi biraz garip davranışları olan kız kardeş Mehtap'ı kabul edebilecek mi? Mehtap'ın tüm tuhaflıklarına rağmen kız isteme merasimi başarıyla sonuçlanabilecek mi? Site yöneticisi Bilal ve Usta Fikri bu sefer çizilen kapının parasını almak için Hızır Hayati'nin evindeler. Hayati'nin zoruyla kendilerini bir anda mafya babaları Kudret, Bahadır, İbrahim, İsmail, Mustafa ve Feridun ile aynı masada bulan ikili, evden sağ salim çıkabilecek mi? Mafya babaları içlerindeki haini bulmaya çalışırken, Bilal ve Fikri Usta neler ile karşı karşıya kalacak? İlişki uzmanı Naime Hanım, Aziz Bey'in "Ne Haber" programına katılıyor. Duygularını sakin bir şekilde ifade etmekte zorlanan Naime, stüdyoda kendini kontrol edebilecek mi? Sesçi Ozan'ı beğenen Naime hedefine ulaşabilecek mi?

        •  Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı 'Türk Filmi'
          23:15

          Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı, Şevket Çoruh, Timur Acar, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Bülent Çolak, Ünal Silver, Hakan Bilgin, Gürkan Uygun, Neriman Derya Şensoy, Derya Baykal gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı" Salı gecesi Show TV'de! Dört kahramanımız Gökhan, Hikmet, Necmi ve Servet koşullu olarak hapishaneden çıktıktan sonra birlikte grup terapisine gitmektedir. Ancak Del Piero Hikmet'in günün birinde vapurda karşılaştığı Mihriban'a aşık olmasıyla hayatları değişir. Mihriban dilsiz bir genç kadındır, Hikmet de onun konuşabilmesi için gereken parayı bulabilmek adına arkadaşlarıyla birlikte tekrar pis işlere bulaşmak zorunda kalacaktır.

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)