Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programında engel tanımayan, kararlı, başarıya ve mucizelere inanan, farklı, cesur, çalışkan ve ilham veren, hayatın içinden insanların öyküleri Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Ebru Akel'in bugünkü konukları, Tasavvuf Araştırmacısı ve Yazar Cemalnur Sargut ile Kişisel Gelişim Uzmanı Caner Aktaş olacak. Hayatı keşfetmeye dair ilham verecek hikayeler konuşulacak. Spor Eğitmeni Alper Köymen, ekran başındaki izleyiciler için pratik egzersiz önerileri paylaşırken, Yoga Eğitmeni Ronit Arhanyan ise yoga hakkında bilgilendirecek.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, açık ve net anlatımıyla sağlığa dair pek çok sorunun yanıtını alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla birlikte hafta içi her gün Show TV ekranlarında veriyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün, Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu hangi besinin kalp krizi riskini önemli oranda düşürdüğünü anlatırken, kalp sağlığını korumaya yönelik öneriler paylaşacak. Dr. Ender Saraç'ın kalp ve damar dostu bir sos hazırlayacağı programda Türkiye acı biber yeme şampiyonu stüdyoda olacak. Biberin faydaları konuşulurken, biber yerken nelere dikkat edilmeli, biber tüketimi mide ve bağırsak rahatsızlıklarına yol açabilir mi soruları yanıtlanacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          14:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Ramo  'Dizi'
          20:00

          Ramo 'Dizi'

          Ramo, Korkut'la iş birliği yaptığı için Mazhar'a öfkelidir. Mazhar'ın ölen patronlardan biri olan Yıldırım'ın yerine geçmek istediğini de öğrenince bunu yeni tanışacağı patrona söylemeyi düşünür. Karşısında öldürmüş olduğu Yıldırım'ı görünce ise hayatının şokunu yaşar. Diğer yandan Şerif'in de Ramo'yla ilgili bazı planları vardır. Ramo, Mazhar'la olan düşmanlığını devam ettirecek midir? Yoksa diğer patronların yüzünü görüp nihai hedefine ulaşabilecek midir? Bütün bunları öğrenebilmenin tek bir yolu vardır; oyuna dahil olmak. Hem de sonunu düşünmeden. Ramo, bütün bunlarla savaşırken Sibel de aile ile uğraşıyordur. Hasan, Çiçek'in kendisine baba demesini unutamıyordur. Yaşadıklarını Afet'e nasıl anlatacağını düşünürken Sibel olaya dahil olur ve Hasan'ın gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler.

        •  Ninja Kaplumbağalar 'Yabancı Film'
          00:15

          Ninja Kaplumbağalar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jonathan Liebesman'in yaptığı, Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Whoopi Goldberg gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Ninja Kaplumbağalar" Cuma gecesi Show TV'de! New York şehrinin eski parlak günleri geride kalmıştır. Zira Shredder ve başında olduğu Foot Clan örgütü, emniyetten siyasete kadar her türlü resmi birimi ele geçirip, şehri istedikleri gibi yönetmeye kararlıdır. Usta Splinter'ın uzun yıllardır yeryüzüne hiç çıkartmadığı dört ninja kaplumbağa Leonardo, Raphael, Michelangelo ve Donatello artık Shredder ile savaşmak için sabırsızlanmaktadırlar. Şiddetlenen suç olaylarına ve dahası masum insanların öldürülmesine göz yumamayan dört genç savaşçı, kimliklerini açık etmek pahasına yer yüzüne çıkarlar. Kanal 6'nın haber peşindeki gözü pek muhabiri April O'Neil ise hayatının fırsatını yakaladığına inanırken, aslında geçmişine dair gerçeklerle yüzleşecektir...

        •  Çukur  'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          04:30

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)