Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İkinci bir şans isteyenlerin başvurduğu ve 'keşke'lerine çözüm aradığı program "Bir Şansım Olsa", gerçek yaşanmış hikayeleri ekranlara getiriyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği program her hafta sonu Show TV'de seyirciyle buluşuyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; iki kadın ile birlikte aynı anda evli kalan ve çocuklarından birini hayatından tamamen çıkaran bir doktorun hayat hikayesi ekrana gelecek. Annesi ölüm döşeğindeyken hayatta yalnız olmadığını öğrenen Ceren'in, babasını arayışına tanıklık edeceksiniz. Yıllar önce bir hata yapan Mehmet Bey'in, yıllar sonra kızıyla buluşması izleyenleri derinden etkileyecek.

        •  Tatlı Dillim 'Türk Filmi'
          14:30

          Tatlı Dillim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Münir Özkul, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Kemal Sunal, Hulusi Kentmen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Tatlı Dillim" Cumartesi günü Show TV'de! İdealist bir köy öğretmeni olan Feride, tüm zamanını köydeki insanlara yardım ederek geçirir. Ferit ise İstanbullu zengin bir ailenin çocuğudur. En büyük hobisi basketbol oynamak olan Ferit, maçlar öncesi kamp ve dinlenmek için takımı ile beraber Emine'nin yaşadığı köye gelir. Ferit, Emine'yi görür görmez ondan çok hoşlanır. Kısa sürede birbirine aşık olan çift herkesten gizli evlenir. Mutlu giden birliktelikleri Ferit'in arkadaşları ile birlikte İstanbul'a geri dönmesiyle bozulur. İstanbul'a gittikten sonra eski yaşantısına geri dönen Ferit'ten uzun süre haber alamayan Emine, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur. Kocasının oradaki yaşantısını gören Emine, Ferit'e unutamayacağı bir ders vermek için kolları sıvar.

        •  Çocuktan Al Haberi
          16:30

          Çocuktan Al Haberi

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Serap Cambaz, Eren Çetin Göze, Aysu Özkan yarışacak. Günün ana soruları, "Çocuklar mı daha çabuk yabancı dil öğrenir yoksa büyükler mi?" ve "Yemek yedikten sonra uykumuz gelir mi?" olacak. Ena'nın yarışma kazandığı dansını sizlerle paylaşacağı bu bölümde Melisa, Doğa Rutkay Kamal ve yarışmacılara İngilizce öğretirken herkesi güldürecek. Kami, anlattığı fıkrayla eğlenceli anlar yaşatırken Ela, "Overlok makinesi ayağınıza geldi." metnini ezbere söyleyerek çok şaşırtacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Saldırıya uğrayan Sefer, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Haberi alan ailesi, Sefer'i eve döndürmek için ne kadar uğraşsa da onu ikna edemedi. Kalbi kırılan Sefer, yola tek başına devam etmeye karar verdi. Yeniden sokaklara döndü ve başını belaya sokmakta da yine gecikmedi. Gençler, eve gelen davetsiz bir misafirle büyük panik yaşadı. Ivanka, hırsız olduğunu ve mafyadan bir elmas çaldığını söylerken, hepsini kocasını kurtarmak için yaptığını açıkladı. Zor durumda olduğunu düşündükleri Ivanka'ya yardım eden gençler, soyulduklarında ise büyük bir şok yaşadı. Sokaklara geri dönen Sefer, organ mafyasının eline düşünce korku dolu anlar yaşandı. Sefer'in yardımına koşanlar ise pampaları Kuzey ve Ruhi oldu. Kuzey ve Yıldız'ın yokluğunda işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Sefer'in ve gençlerin başı büyük bir belaya girdi. Nahide'nin aldığı hediye kolye, Sefer'i zor durumda bıraktı. Ivanka, kolyenin peşine düşerken, tam o anlarda gelen Nahide, Sefer ile Ivanka'yı birlikte yakaladı. Kuzey'in kızlarını, bacanakları, Mete ve Halil İbrahim'i de mafya kaçırdı. Haberi alan Kuzey şoke olurken, gençlerin nasıl kurtulacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

        •  Köşeyi Dönen Adam 'Türk Filmi'
          23:30

          Köşeyi Dönen Adam 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Orhonsay, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Köşeyi Dönen Adam" Cumartesi gecesi Show TV'de! Fakir ve yalnız bir adam olan Adem hayatını odacılık yaparak idame ettirmektedir. Hayattaki tek emeli aşık olduğu kadın Şükran'la evlenmek olan Adem bir gün yurtdışından gelen bir havadisle talihinin döndüğünü hisseder. Adem'in yurtdışında yaşayan amcası hayata veda etmiştir ve yeğeni Adem'e miras bırakmıştır. Haberi alan çevre ahalisi daha önce dikkate bile almadığı Adem'i bağrına basar. Hepsi türlü sahte hareketle Adem'in gönlünü kazanmaya çalışırken daha önce bu evliliğe yanaşmayan Şükran'ın babası bile bu evliliğe razı gelmiştir. Ancak Amerika'dan gelen miras herkesi büyük bir şoka uğratacak cinstendir.

        •  Ramo  'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          03:34

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)