Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Mucizeler yaratan, pes etmeyen, çalışkan insanların ilham veren, hayatın içinden hikayelerini izleyicilerle buluşturan ve spordan beslenmeye, kültür-sanattan modaya kadar pek çok yaşama dair konuyu ekranlara taşıyan program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV'de. Başarılı sunucu Ebru Akel'in bugünkü konukları, şarkıcı Zeynep Bakşi Karatağ ve yazar Barış Muslu olacak. Programda müzik ve aşkın uyumu konuşulacak. Make-up Artist Buse Şimşek ise 'Ebru Akel'le Kadın İsterse' stüdyosunda bir kişiye uygulama yapacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla beraber fiziksel ve ruhsal sağlığı korumak adına neler yapılabileceğini hafta içi her gün Show TV ekranlarında izleyicilere aktarıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Uludüz migren hakkında bilgilendirecek. Migrenden korunmak için neler yapmalı, neler yemeli, hangi besinler migren ağrısını önler gibi soruları yanıtlarken, sinirlendiğimizde beynimizde neler olduğunu anlatacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show bu hafta Cuma akşamı da izleyici ile buluşuyor. Birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, Cuma akşamı Show TV'de... Komşusu İsmail ve ailesinin yeniden dolandırılma davasını İbrahim çözebilecek mi? Terfi için bu davayı çözmek zorunda olan İbrahim, dolandırılmaya pek açık İsmail ve ailesinin başına gelenlere çare olabilecek mi? Ailenin her üyesi her alanda bu kadar naif olabilir mi? İbrahim ve Mehtap'ın, yeni sevgili olan arkadaşları Feridun ve Yeter'in evine ziyaretleri nasıl geçecek? Çiftler buluşması hayal edildiği gibi sevgi dolu geçecek mi? Cicim aylarında olan yeni çiftin aşırı uyumu ve sevgisi, İbrahim ve Mehtap'ı nasıl etkileyecek? Belediye Başkanı Bilal, yöre adına bir heykel diktirmek ister ve bu görevi yardımcısı Fikri'ye verir. Bölgeyi temsil edecek heykel gerçekten hayal edildiği gibi olacak mı? Büyük açılış gününde herkesi bekleyen büyük sürpriz nedir? Mesut'un Çiçek'le nişan töreni ailenin alıngan büyüğü Burcu teyze ile nasıl geçecek? Üç aylık bebeğe bile darılıp konuşmayan Burcu teyze ile aileler arasında iletişim kurulabilecek mi? Yönetmen Kudret, meslek lisesinde dizi çekmeye çalışırsa başına neler gelir? Burcu Tilki karşısında, İbrahim, Bilal ve Mustafa rollerini oynayabilecekler mi? Bilal, oyunculuk performansını etkileyecek gerçek motivasyonu bulabilecek mi? Ozan ve Çiçek ilişkilerini bitirmeye karar verebilecekler mi? Ayrılık kararı alıp veda etmekte zorlanan çift başkalarının hayatını nasıl etkileyecek?

        •  Gölde Dehşet 'Yabancı Film'
          23:15

          Gölde Dehşet 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jerry Dugan'ın yaptığı, Dolph Lundgren, Sara Malakul Lane ve Liliy Brooks O'Briant gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Gölde Dehşet" Cuma gecesi Show TV'de! Birçok insanın köpekbalıkları tarafından öldürüldüğü Tahoe gölünde, yasadışı hayvan kaçakçılığından tutuklanan ve bir süre önce tahliye olan Clint Gray, sebep olduğu dehşetten kızını kurtarmaya çalışacaktır.

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          01:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gölde Dehşet 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:30

          Gölde Dehşet 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          05:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)