Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

        •  Sultan  'Türk Filmi'
          14:30

          Sultan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Türkan Şoray, Bulut Aras, Şener Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Sultan" Cumartesi günü Show TV'de! Sultan, çocukları ile gecekondu mahallesinde yaşayan dul bir kadının hikayesini anlatıyor. Dört çocuğu ile birlikte bir gecekondu semtinde yaşayan Sultan evlere temizliğe giderek geçimini sağlar. Tek başına çocuklarına bakmaya çalışan dul kadın gönlünü bir minibüs şoförü olan Kenan'a kaptırır. Kenan, mahallenin muhtarının oğludur. Kurnaz bir adam olan Muhtar, çevre yolu yapımı olduğunu öğrendiğinde gözünü üzerinde gecekondu bulunan arsalara diker. Yıllar önce kendi sattığı arsaların değeri artacağından onları ucuz paralarla alıp gecekonducuları evlerinden çıkarır. Semt sakinleri kendilerini kapının önüne koyan muhtara karşı direnişe geçer. Evini kurtarmaya çalışan Sultan'ın bu süreçteki en büyük destekçisi Kemal'dir. Genç adam sevdiği kadınla birlikte babasına karşı direnişe katılır.

        •  Çocuktan Al Haberi
          16:30

          Çocuktan Al Haberi

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Samim Arda Akoğul, İlayda Selin Adakaya, Murat Dereli yarışacak. Günün ana soruları, "Büyükler mi daha sabırlıdır yoksa çocuklar mı?" ve "Soğuk çorba olur mu?" olacak. Melisa ve Doğa Rutkay Kamal'ın İngilizce konuşmasını izleyeceğiniz bu bölümde Ena'nın yanıtları yine çok güldürecek. Kami, suyu boşa harcamamak için neler yapmamız gerektiğini öğretirken, Ela ise uzun boylu olmak için neler yaptığını ve evdeki rekabeti paylaşacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Ivanka yüzünden gençler, Rus mafyası tarafından kaçırıldı. Kuzey, kızlarını kurtarmak için harekete geçerken, Sefer ve Nahide'nin de elmas yüzünden başı dertteydi. Heyecan dolu bölümde herkes elmasın peşine düştü. Sefer ve Nahide, mafyadan kaçmaya çalışırken, saatin peşindeki bir başka isim olan Kartal'ın eline düştü. Nahide'yi rehin alan Kartal, Sefer'i saat ve karısı arasında bir seçim yapmak zorunda bıraktı. Sefer ise tercihini adama saldırmaktan yana kullandı ancak kurtulmaları hiç kolay değildi. İkili tam her şeyden kurtuldum derken, odayı Boris bastı. Sefer ise saati vermek yerine camdan aşağı attı. Gençler, Ivanka yüzünden Rus mafyası tarafından rehin tutulurken Kuzey, kızlarını kurtarmak için harekete geçti. Sefer ve Nahide'yi rehin tutan Kartal, Kuzey ve Ruhi'yi de alınca işler karıştı. Pampalar kurtulmanın bir yolunu ararken, Sefer buldukları saati tekrar camdan atarak şaşırttı. Tüm gerçekleri öğrenen Yıldız ise Kuzey'i kurtarmak için harekete geçti. Olaylar içinden çıkılmaz bir hale gelmeye başlarken, finalde rehin alınan Kuzey, Yıldız ve diğerlerine sürpriz bir yardım geldi.

        •  İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi'
          00:15

          İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Osman F. Seden'in yaptığı, Kemal Sunal ve Harika Avcı gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "İyi Aile Çocuğu" Cumartesi gecesi Show TV'de! Doğdukları gün anne ve babaları öldürülen ikiz kardeşler Kemal ve Cemal, bir cami avlusuna bırakılır. Her biri farklı insanlar tarafından evlat edinilir. Kardeşler birbirinden habersiz büyür. Cemal namlı bir kabadayı, Kemal ise banka memuru olur. Bir kardeşin hissettiklerini aynı şekilde diğer kardeş de hissetmektedir. Yıllar sonra karşılaşmalarından doğan karışıklık ikisinin başına türlü belalar açacaktır.

        •  Çukur  'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        •  Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)