Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV ekranlarında yayınlanan "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programı hayal ettiği hayatı gerçekleştiren insanların ilham veren hikayelerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Başarılı sunucu Ebru Akel'in bugünkü konukları, Gezgin Motorcu Asil Özbay ve Yazar, İletişim Bilimleri Uzmanı Prof. Dr. Uğur Batı olacak. Motosikletiyle yola çıkan gezgin Özbay, hikayesini ve merak edilenleri canlı yayında paylaşacak. Protez Tırnak Uzmanı Bahar Hızar stüdyoda uygulama yapacak. Yoga Eğitmeni Zeynep Şensoy ise boyun bölgesi problemleri için yüz yogasının nasıl yapılacağını aktaracak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, bedensel, zihinsel, ruhsal her türlü rahatsızlığın sebeplerini ve hastalıklara karşı neler yapılabileceğini alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla hafta içi her gün Show TV ekranında masaya yatırıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Osman Tanık en sık görülen nörolojik hastalıkları ve bu hastalıklardan korunma yollarını anlatırken, beyin yaşlanmasının nelere bağlı olduğunu paylaşacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Ramo 'Dizi'
          20:00

          Ramo 'Dizi'

          Ramo, büyük patronların dünyasına girmiştir artık. Kendisine verilen ilk görev, yüklü miktardaki bir parayı yurt dışına çıkarmaktır. Oysa bu küçük işler Ramo'nun umurunda bile değildir! Onun asıl amacı patronların kurduğu bu sistemi yerle bir etmektir. Hasan, Afet'in gönlünü yeniden kazanmaya ve onu eve dönmeye ikna etmeye çalışırken Sibel de bambaşka bir maceranın içindedir; Doğu'nun annesini bulmaya çalışıyordur. Aynı amaçla hareket eden Nehir'le yolları kesişen Sibel'in başı büyük belaya girer. Ramo, büyük bir savaşa girmiş ve planını gerçekleştirmeye çalışırken, Sibel'in başının belada olduğunu öğrenir. Ramo, her yandan sıkışmıştır.

        •  Jackıe Chan İz Peşinde 'Yabancı Film'
          23:45

          Jackıe Chan İz Peşinde 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Renny Harlin'ın yaptığı, Jackie Chan, Jonny Knoxville, Bingbing Fan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Jackie Chan İz Peşinde" Cuma gecesi Show TV'de! Bennie Chan (Jackie Chan), Hong Kong'lu bir dedektiftir. 10 yıldan fazla bir zamandır kötülüğü ile ün salmış mafya patronu Victor Wong'un (Winston Chao) peşindedir. Bir gün Chan'in yeğeni, Wong mafyasıyla başını derde sokunca ona yardım edebilecek tek kişi olan, çok önemli bir cinayetin tek tanığı Amerikalı kumarbaz Connor Watts'ı (Johnny Knoxville) bulmaya karar verir. Benni ve yeğeni, Moğolistan'dan Çin'e, Makau'ya ve Hong Kong'a uzanan zorlu ve bir o kadar eğlenceli bir maceraya atılırlar...

        •  Jackıe Chan İz Peşinde 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Jackıe Chan İz Peşinde 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi'(Tekrar)
          03:45

          Çukur 'Dizi'(Tekrar)