Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV ekranlarında yayınlanan "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programı, hayatın içinden ilham veren hikayeleri izleyiciyle buluştururken; spordan sanata, sağlıktan güzelliğe kadar yaşamın içinden birçok konuyu masaya yatırıyor. Başarılı sunucu Ebru Akel'in bugünkü konukları, sanatçı Ayşen Birgör ve Psikolog Meltem Sezer olacak. Müziğin insan üstündeki etkilerinin konuşulacağı programda müzik öğretmeni, kanuncu Sevde Başaran da stüdyoda olacak. Spor Eğitmeni Serhat Çakır ise ekran başındakiler için egzersiz önerileri paylaşacak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlıklı bir yaşama dair tüm merak edilen konuları alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla birlikte hafta içi her gün Show TV ekranlarında anlatıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Dr. Eren Eroğlu masum görülen ama pek çok ölümcül hastalığa sebep olabilen besinleri aktaracak. Dengeli beslenmenin insan sağlığı üzerindeki etkilerini, zararlı besinlerin hangi hastalıklara yol açtığını, uykunun bağışıklık sistemi üzerindeki etkilerini anlatacak. Dermatolog Eylem Acar ise sivilce, siyah nokta ve akne neden olur, beslenmeyle nasıl bir ilişkisi var, kimlerde daha çok görülür, korunmak için neler yapmalıyız gibi soruları yanıtlayacak. Hangi cilt tipinin hangi problemlerle karşılaştığını açıklarken, çözüm yollarını da paylaşacak. Doğal sabuncu Ethem Erten Usta stüdyoda sivilcelere, siyah noktalara karşı evde uygulanabilecek doğal sabunlar yapacak.

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, Salı akşamı Show TV'de... Burcu'nun sunduğu 'Haydi Anlaşalım' programında kadın ve erkek ilişkileri masaya yatırılıyor. Kadınlar tarafı Yeter, Naime ve Çiçek; erkekler tarafı Mesut, İsmail , Fikri ve Feridun, tartışma nasıl ilerleyecek? Taraflar aralarındaki sorunları çözüp anlaşabilecek mi? 25 yıldır eğitimci olan Hayati öğretmenin, 11 Fen-A ile imtihanı nasıl olacak? Mehtap hocanın tüm uyarılarına rağmen Hayati ilk dersinde neler yaşayacak? Hayati'nin her söylediğine gaz veren Bahadır ve İsmail, ispiyonculuk yapan Bilal, ders esnasında sınıfta yemek yapan İbrahim, dersten kaçmaya çalışan Yeter, Burcu ve Naime, yoklama esnasında hapishaneden çıkıp gelen Fikri gibi öğrencilere Hayati nereye kadar dayanabilecek? Feridun uzun zamandır görüşmediği arkadaşları Ozan, Bilal ve Mesut'a sürprizi nedir? Feridun'un müjdesi gerçekten iyi bir haber mi? Feridun'u farkında olmadığı nasıl bir gelecek bekliyor? Mesut, dünyanın en iyi esnafı olabilir mi? Mesut, kendi müşterisi dışında dükkanında her derde ve soruna çare bulmaya hazır. Başkan İsmail ve ekibinin esnaf ziyareti nasıl sonuçlanacak? Mesut, İsmail başkanın da sorunlarını bir çırpıda çözebilecek mi? 'Yapabilirsin Aşkım' programına bu hafta Leman ve İbrahim çifti ile Bahadır ve Naime çifti katılıyor. Çiftlerimiz "Tanıyor musun beni?", dudak okuma, en uzun süre suyun altında kalma gibi zorlu etapları aşabilecek mi? Yarışma, çiftleri birbirine daha mı yaklaştıracak yoksa ayıracak mı? Uzun zaman sonra buluşan Mustafa ve Ozan'ın gündem konusu: ilişkiler. Ozan, Mustafa'yı artık beklememesi gerektiğine ve ilişki konusunda adım atması gerektiğine ikna edebilecek mi? Kendisi ile yaşanan ilişkinin, dünyanın en iyi ilişkisi olduğunu iddia eden Mehtap değişimin anahtarı mı?

        •  Jack Reacher 'Yabancı Film'
          23:15

          Jack Reacher 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Christopher McQuarrie'nin yaptığı, Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Jack Reacher" Salı gecesi Show TV'de! Pittsburgh kentinde sakin ve güneşli bir sabah, nehrin karşı yakasından gelen 6 el silah sesi duyulur ve birkaç dakika içinde 5 masum insan kanlar içinde yere yığılarak hayatını kaybeder. Usta bir nişancının elinden çıktığı belli olan bu olayı Pitssburg Polis Departmanı'nın çözmesi ve katil zanlısını yakalaması fazla sürmez; daha 24 saat dolmadan 5 cinayetin faili yakalanır. Fakat sorgu esnasında hiçbir şey söylemeyen genç adam bir kağıda sadece "Jack Reacher'ı bulun!" yazar. Tüm kanıtlar gün gibi ortadayken eski bir asker olan Jack Reacher (Tom Cruise) olayın görünmeyen yönlerini açığa çıkartacağı bir davanın içine girecektir.

        •  Jack Reacher 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Jack Reacher 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)