Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev  'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İkinci bir şans isteyenlere kapılarını açan program "Bir Şansım Olsa"da gerçek yaşanmış hikayelerin kahramanları ekranda yüzleşiyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 'Bir Şansım Olsa' her hafta sonu Show TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bir Şansım Olsa'da bugün; 30 yıl boyunca dostunu arkasından vuran ve yaptığı kötülükleri ondan saklayan birinin vicdan azabına tanıklık edeceksiniz. Hakan Bey'i sevdiği kadından ayırarak başına kötü şeylerin gelmesine neden olan Ferit Bey, aynı zamanda da Hakan Bey'in sevgilisiyle evleniyor. İki eski dostun yıllar sonra buluşması izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

        •  Japon İşi  'Yerli Sinema'
          14:30

          Japon İşi 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Fatma Girik, Asuman Arsan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1987 yapımı "Japon İşi" Pazar günü Show TV'de! Gazinoda şarkıcılık yapan Başak'ın peşinde rakip gazinoların patronları vardır. Öldürüleceğini düşünen genç kadın çareyi kaçmakta bulur. Veysel ise Başak'ın en büyük hayranıdır. Veysel'in evine konuk ettiği Japon bilim adamı yurduna döndükten sonra Veysel için bir robot tasarlar. Robot tıpa tıp Başak'a benzemektedir. Veysel kısmen de olsa hayallerine kavuşmuştur ancak gazinocuların Başak'ı ararken robot Başak'ı bulmalarıyla her şey karışır. Tam da bu sırada gerçek Başak yurda geri dönecektir.

        •  Öyle Olsun 'Türk Filmi'
          16:30

          Öyle Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Müjde Ar, Hulusi Kentmen, Ayşen Gruda, Aysel Gürsel, Şevket Altuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Öyle Olsun" Pazar günü Show TV'de! Gazetecilik yapan Ferit yeni bir yazı dizisi başlatır. Ünlü firmaların yaptığı düzenbazlıkları yazar. Son yazısında, ünlü iş adamı Hulusi Bey'in ürettiği yağların doğal olmadığından bahseder. Bu yazı dizisi gazetenin tirajlarını çok arttırır. Aynı akşam Ferit, bir diskoda Hulusi Bey'in kızı Alev'in evli bir erkekle eğlendiğini görür. Bunu gazetede haber olarak yayınlar. Ne var ki bu sefer hata yapmıştır. Hulusi Bey gazeteyi iflas ettirecek bir tazminat davası açar. Ferit de davayı kazabilmek için Alev'e bir tuzak kurar. Ancak işler Ferit'in plânladığı gibi gitmeyecektir.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Arıza 'Dizi'
          20:00

          Arıza 'Dizi'

          Ali Rıza yaralı haldeki babasını evine getirir, yıllar sonra Mehmet Emin'i karşısında gören ev halkı ne yapacağını şaşırır. Haşmet, Murat'a maziyi sorarken, Murat hiç hesapta olmayan bir işe kalkışır. Rukiye ise cesaretini toplayarak, Ali Rıza'ya gerçeği açıklar. İhtiyar, Ali Rıza'nın kendisine söylediklerinden sonra sürpriz bir karar vererek Burak'ın gücüne güç katar. Balaban yeni planı sayesinde Haşmet ve Ali Rıza'nın sonunu hazırlamayı düşünürken, başına geleceklerden bihaberdir.

        •  Kıyametin İşaretleri 'Yabancı Film'
          00:15

          Kıyametin İşaretleri 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini W.D. Hogan'ın yaptığı, Christopher Llyod, Joel Gretsch, Aaron Douglas, Reilly Dolman, Emily Holmes, Andrea Brooks gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Kıyametin İşaretleri" Pazar gecesi Show TV'de! Güneş sisteminde ortaya çıkan gizemli bir gezegen dünyayı tehdit etmektedir. Dünya yavaş yavaş sona yaklaşmaktadır. İnsanoğlunun kaderi, bir bilim adamının kıyametin şifrelerini çözmesine bağlıdır.

        •  Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          04:30

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)