Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Başarılı sunucu Ebru Akel, hafta içi her gün Show TV ekranlarında kadınların istedikleri her alanda, hayal ettikleri başarıları gerçekleştirebileceğini gösteriyor. Azimli ve güçlü insanların hayatın içinden hikayeleri, "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programında izleyiciyle buluşurken, gündemin önemli başlıkları da masaya yatırılıyor. "Ebru Akel'le Kadın İsterse" programında bugün, Tuğba Özerk, sanat hayatını ve kariyer yolculuğunu, yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu hastalığını ve özel hayatına dair merak edilenleri canlı yayında Ebru Akel'e anlatacak. Uzman Müzik Terapisti Özgür Salur, müziğin psikoloji üzerindeki etkilerini açıklayacak. Yoga Eğitmeni Mahir Aydoğan ise ekran başındaki izleyiciler için yoga hareketleri gösterecek.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Ülkemizin geleneksel lezzetlerini keşfederken, yurdun dört bir yanından insanların hikayelerine tanık olacağınız program "Sevcan'la Lezzet Yolunda" hafta içi her gün Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Halk müziğinin başarılı sesi Sevcan Orhan'ın Türkiye'de çıktığı lezzet yolculuğunda bugünkü durağı tarihiyle, mutfağıyla, ozanıyla, dondurmasıyla, kahramanlığıyla meşhur şehrimiz Kahramanmaraş. Çobantepe köyünde, Maraş kadınlarının hikayesini dinlerken, onlarla bazlama yapacak olan Sevcan Orhan, Kahramanmaraş Kalesi'ni ziyaret edecek ve şehre 'kahraman' denilmesinin hikayesini yerinde aktaracak. Tarihi "Suk-i Maraş" olarak bilinen Maraş Çarşısı'nı gezecek ve burada meşhur sandık oymacılığına dair detayları ustasından öğrenecek. Kahramanmaraş'a özgü enfes tatların keşfedileceği bu yolculukta Mutfak Müzesi'nde saray mutfaklarına ait bir yemek olan tas pilavı, yöresel lezzetlerden ekşili aya sulusu, Maraş'a özgü siyah sucuk ve meşhur hapısa yapımı gösterilecek. Kahramanmaraş'ın kendine has tarhanası ile dünyaya nam salmış meşhur dondurmasının tarihçesi ve eski usul doğal dondurma yapımı da ekranlara gelecek . Sevcan Orhan, karış karış gezdiği Kahramanmaraş'ta yörenin sanatçıları ile beraber ekran başındaki izleyicilere sevilen türkülerle bir müzik ziyafeti yaşatacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film'
          00:30

          Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Michael J. Sarna'ın yaptığı, David Cade, Gina Holden, Christopher Judge, Kamar De Los Reyes gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Kıyamete Bir Kala" Çarşamba gecesi Show TV'de! Tüm dünya büyük bir felaketin eşiğindedir. Dünyanın merkezinin fazla ısınması neticesinde tüm ülkelerde büyük depremler meydana gelmeye başlamıştır. Diğer yandan hapishaneden kaçan suçlular da şehir için bir tehdit oluşturmaktadır. Tüm bu kaosun içinde Calvin, son anlarını yaşayan Los Angeles'ta eski bir cezaevinde rehin tutulan sevgilisini kurtarmaya çalışmaktadır.

        •  Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk"  'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda(Tekrar)
          05:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda(Tekrar)