Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda  (Tekrar)
          06:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)

        •  Jack ve Fasulye Sırığı 'Yabancı Film'
          07:45

          Jack ve Fasulye Sırığı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Gary J. Tunnicliffe'nın yaptığı, Colin Ford, Chloe Grace Moretz, Christopher Lloyd, Chevy Chase gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Jack ve Fasulye Sırığı" Cumartesi günü TV'de ilk kez Show TV'de! Jack (Colin Ford) kahramanca bir davranış sergilemek zorundadır. Aksi takdirde okulunun başarısız öğrencileri arasına katılacaktır. Jack, kendisine yardımcı olması için sihirli bir fasulye bulur. Fasulye sırığına tırmanan Jack, gökyüzünde yaşayan devi yenmek üzere kolları sıvar. Jillian (Chloe Moretz) adlı korkusuz bir kız, bu yolculuğunda ona yardım edecektir...

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          Gerçek yaşanmış hikayeleri Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşturan, sunuculuğunu oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa", yaşanan pişmanlıkları ve saklı kalan tüm gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor. Bir Şansım Olsa programında bugün; babasını hiç tanımamış öfkeli bir gencin, babası ile yaşadığı sarsıcı yüzleşme ekranlara gelecek. 21 yaşına kadar babasını hiç tanımamış, annesinin anlattıklarıyla babasını bilen ve annesinin söyledikleri sebebiyle babasına düşman olarak büyümüş bir gencin öfkesine şahit olurken, baba hakkındaki tüm gerçekler açığa çıkacak. Eşinin erkek kardeşi tarafından dolandırılan ve oğlunun kendisinden uzaklaştırılmasıyla mağdur olan babanın, hem maddi hem manevi olarak uğratıldığı zarara tanıklık edeceksiniz. Annesinden dinlediği hikayelerle yıllarca babasına düşman olarak büyüyen genç, babasının anlattıkları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayacak. Yüzleşmede ortaya çıkan gerçekler, izleyicileri de şoke edecek.

        •  Tatlı Dillim 'Türk Filmi'
          14:30

          Tatlı Dillim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Münir Özkul, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Kemal Sunal, Hulusi Kentmen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Tatlı Dillim" Cumartesi günü Show TV'de! İdealist bir köy öğretmeni olan Feride, tüm zamanını köydeki insanlara yardım ederek geçirir. Ferit ise İstanbullu zengin bir ailenin çocuğudur. En büyük hobisi basketbol oynamak olan Ferit, maçlar öncesi kamp ve dinlenmek için takımı ile beraber Emine'nin yaşadığı köye gelir. Ferit, Emine'yi görür görmez ondan çok hoşlanır. Kısa sürede birbirine aşık olan çift herkesten gizli evlenir. Mutlu giden birliktelikleri Ferit'in arkadaşları ile birlikte İstanbul'a geri dönmesiyle bozulur. İstanbul'a gittikten sonra eski yaşantısına geri dönen Ferit'ten uzun süre haber alamayan Emine, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur. Kocasının oradaki yaşantısını gören Emine, Ferit'e unutamayacağı bir ders vermek için kolları sıvar.

        •  Tarkan 'Türk Filmi'
          16:15

          Tarkan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Tunç Başaran'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Kartal Tibet, Zuhal Aktan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1969 yapımı "Tarkan", Cumartesi günü Show TV'de! Mars'ın Kılıcı, kurgusal karakter Tarkan üzerine yazılmış Mars'ın Kılıcı isimli çizgi romandan uyarlanan 1969 yapımı fantastik Türk filmi. Tunç Başaran tarafından yönetilen film Sezgin Burak'ın Mars'ın Kılıcı adındaki çizgi romanına sadık kalınarak çekilmiştir. Tarkan serisinin ilk filmi olan bu filmde devam filmlerinde de olduğu gibi Tarkan karakterini Kartal Tibet canlandırmıştır. Tarihsel film niteliği de taşıyan yapımda Avrupa Hun İmparatoru Attila, Vandal Kralı Genseriko ve Roma İmparatoru Valentinianus'un Savaş Tanrısı Mars'ın sihirli kılıcını ele geçirme çabaları işlenmektedir.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey ve Yıldız, sonunda bebeklerini kucaklarına almış, Yıldız da sağlığına kavuşmuştur. Yirmi bir yıl gerçekleşmeyi bekleyen masal, sonunda tüm gerçekliğiyle karşılarında durmaktadır. Yorgun aşıklarımız, tüm zorlukları geride bırakıp mutlu bir sayfa açmışlardır. Artık tüm küskünleri barıştırmak, başkalarına da yardım etmek istemektedirler. Yıldız, hem çiçeği burnunda bir anne olarak, hem de yaşadıkları onca şeyden sonra mutluluklarının bozulmasından delicesine korkmaktadır. Artık mutluluğun tadını çıkarmak istemektedir. Bir yanında Kuzey, bir yanında Güney, dünyanın en mutlu kadınıdır artık. Tek dileği, bu mutluluğun göz açıp kapanıncaya kadar sürmemesidir.

        •  Ip Man 3 'Yabancı Film'
          00:15

          Ip Man 3 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Wilson Yip'in yaptığı, Donnie Yen, Mike Tyson, Lynn Xiong, Jin Zhang gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Ip Man 3" Cumartesi gecesi Show TV'de! 1950'lerin sonlarında, sakin bir hayat yaşayan Ip Man, oğlunu okuldan almaya gittiği sırada, Cheung Tin-Chi isminde, kendi gibi Wing Chun ile ilgilenen bir adamla tanışır. Bu esnada Sang isimli bir çete lideri mahalledeki mülkleri ele geçirmeye başlar. Ip Man kendi öğrencileri ile mahalleyi koruma görevini üstlenir. Ip Man ve çete arasındaki sorun ateşlenir ve Ip Man çetenin patronunun yabancı uyruklu Frank olduğunu öğrenir. Frank şehir polisini bile etkisine almıştır ama Ip Man görevden vazgeçmez. Çete bir adım daha atarak, içerisinde hem Ip Man'ın hem de Tin-Chi'nin çocuğunun olduğu bir grup öğrenciyi kaçırır. Bu ikili bir araya gelerek çocukları kurtarır. Çetenin şeytani planları medya tarafından afişe edilir ve planları suya düşer. Ip Man, mahalleyi kurtarmış olsa bile bu süreçte kendi ailesini çok ihmal etmiştir. Kalan bütün vaktini karısının yanında geçirmeye karar verir, fakat problemler yakasını bırakmaz. Frank, bir box şampiyonunu Ip Man'a saldırması için görevlendirir. Ip Man Frank ile dövüşmek zorunda kalır. Öte yandan Tin-Chi de Ip Man'a meydan okur ve gerçek ustanın kendisi olduğunu iddia eder. Bunu kanıtlamak için Ip Man'ı dövüşe davet eder. Ip Man aile hayatı ve kariyeri arasında bocalar fakat bu dövüşün sonrasında asıl önemli olanın etrafındakilere verdiğin değer olduğunu vurgular.

        •  Yağmur: Kıyamet Çiçeği 'Türk Filmi'
          02:15

          Yağmur: Kıyamet Çiçeği 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Onur Aydın'ın yaptığı, Engin Hepileri, Elena Viunova, Erkan Kolçak Köstendil, Devrim Saltoğlu, Altan Erkekli, Sevtap Özaltun, Settar Tanrıöğen, Devrim Yakut, Sait Genay, Rıza Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Serap Aksoy, Ruhi Sarı, Ayhan Eroğlu, Yiğit Adalı, Ceren Hamzaoğlu gibi oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Yağmur: Kıyamet Çiçeği" Cumartesi gecesi Show TV'de! Tarihin en büyük felaketlerinden biri; Çernobil Faciası! Çernobil'in kahramanları ve kurbanları... Destansı bir aşk hikâyesi... Trabzonspor ve unutulmaz bir futbol sezonu 1996... Ve Kazım Koyuncu... Farklı yaşamlar, ortak kader, tek bir öykü... Aşk, fedakârlık, acılar, mutluluklar, umutlar ve ölümler... Etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız bir hikâye... Çernobil'den sonra eşini kanserden kaybeden ve sonrasında oğlunun da kanser olduğunu öğrenip tedavisi için Trabzon'a gelen ve burada Şenol'la tanışan Elena'nın hikâyesi... Elena'yla tanıştıktan sonra O'na ilk görüşte aşık olan idealist, Trabzonspor'da oynama hayaliyle yaşayan ve aşkından dolayı Erkan'ın şike teklifini kabul eden Şenol'un imkansız aşk hikayesi... Trabzonspor'un 1995-1996 futbol sezonunda şampiyonluğa koşarken son maçta kaybedilen şampiyonlukla yıkılan bir yuva ve intihara giden bir amigonun dramı... Ahmet'in hikayesi... Ve Kazım Koyuncu... Şarkıları ve kişiliği ile milyonların gönlünde yer eden ve ölümüyle herkesi yasa boğan kişi... Bir Karadenizli olmasının yanı sıra tutkulu bir Trabzonspor taraftarı olan Kazım'ın çocukluğundan başlayan öyküsü bizi bir Anadolu çocuğunun tüm masumiyetiyle içine alır. Kazım Koyuncu'nun düşünceleri, çocukluk aşkı Seher'den memleket sevdası yüzünden vazgeçişi ve Çernobil mağduru olarak yıllar sonra kanserden aramızdan ayrılışı... Kazım'ın hikayesi... Bu farklı yaşamlar iç içe girmiş hikayesiyle Yağmur Kıyamet Çiçeği'nde hayat buluyor. Farklı yaşamlar, ortak kader, tek öykü...

        •  Ip Man 3 'Yabancı Film' (Tekrar)
          04:15

          Ip Man 3 'Yabancı Film' (Tekrar)