Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV'nin sevilen sabah programı "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hayatın içinden ilham veren hikayeleri izleyiciyle buluştururken; spordan sanata, sağlıktan güzelliğe yaşamın içinden birçok konuyu masaya yatırıyor. Ebru Akel'le Kadın İsterse'de bugün; Dünya Kick Boks Şampiyonu Sabriye Şengül'ün başarı hikayesi ekranlara gelecek. Şengül, çocukluk döneminde geçirdiği maddi ve manevi sıkıntıların ardından spora başlama sürecini, spor ile hayata nasıl tutunduğunu canlı yayında paylaşacak. Yazar, Zihin Koçu Sarp Genco Gençarslan ise egonun başarı üzerindeki etkilerini anlatırken, egonun yönetilmesi konusunda bilgiler aktaracak.

        •  Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'nin her gün bir başka ili gezen seyahat ve lezzet programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda" haftanın son gününde, doğasıyla olduğu kadar aşçılarıyla da meşhur ilimiz Bolu'da izleyiciyle buluşuyor. Ünlü ses sanatçısı Sevcan Orhan'ın sunumuyla ekrana gelen programda bugün Bolu'nun doğal ıza unu ve sirkesine dair bilgiler alırken yöreye özgü uğut tatlısının yapımını öğreneceğiz. Yöre lezzetleri oklava tatlısı, patates çorbası ve değirmen kebabı püf noktalarının da anlatılacağı programda Sevcan Orhan Bolulularla hem yemek pişirecek hem de sohbet edip türkü söyleyecek. Mutfağı kadar doğasıyla da eşsiz Bolu turunda 17 bin arkeolojik eserin sergilendiği Bolu Müzesi ziyaretinin yanı sıra Göynük Evleri, Hz. Akşemseddin Türbesi, Saat Kulesi ve Gazi Süleyman Paşa Hamamı da tarihsel hikayeleriyle birlikte ekrana gelecek.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, yeni bölümleriyle Cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı Güldür Güldür Show, Cuma akşamı Show TV'de... Okuldaki kariyer günlerinde öğretmen Yeter, aradığı ideal veliyle mi karşı karşıya? Feridun babasının gerçek mesleğini neden söylememiş olabilir? Öğrenciler, İbrahim'in dolandırıcılık kariyerini ve püf noktalarını öğrenebilecek mi? Mehtap'ın ilk defa erkek arkadaşını da ailesi ile tanıştıracağı iftar hazırlıkları nasıl sonuçlanacak? Özellikle oruçluyken çok çabuk sinirlenen baba Bilal için doğru zaman mı? Damat adayı Feridun, Bilal'in gözüne girmeyi başarabilecek mi? Uçağa yetişmeye çalışan İbrahim, eczanede derdini anlatabilecek mi? Hastalığını açık açık söylemeyi bir türlü başaramayan İbrahim, doğru ilaca ulaşabilecek mi? Derdini anlatmak için kıvranan İbrahim, çaresizliğine çare bulabilecek mi? Bir banka müdürü olan Cemil, çok sevdiği koltuğunda tutsak kalıyor. Bankayı soymaya gelen Kudret'in tuzağına düşen Cemil, koltuktaki bombadan kurtulabilecek mi? Kurtarma operasyonuna devamlı tartışan karı koca polis Yeter ve Mesut'un gelmesi işleri nasıl etkileyecek? Düğünde eski sevgililer Çiçek ve Mesut aynı masaya düşüyor. Yeni sevgilileriyle düğüne katılan eski sevgilileri neler bekliyor? Mesut'un kız arkadaşı Patroniçe Naime, Çiçek'in de Bilal Koçyiğit ise devlerin buluşması nasıl sonuçlanacak? Boksörlükten emekli olan ve artık kendini sadece sanata vermek isteyen Bahadır amacına ulaşabilecek mi? Menajer Feridun, virtüöz İsmail ile hayallerdeki kaydı yapabilecek mi? Saatlerce stüdyoya kapanan virtüöz İsmail nasıl bir şaheser üzerinde çalışıyor?

        •  Jack Reacher 2: Asla Geri Dönme 'Yabancı Film'
          23:15

          Jack Reacher 2: Asla Geri Dönme 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Edward Zwick'ın yaptığı, Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Jack Reacher 2: Asla Geri Dönme" Cuma gecesi Show TV'de! Eski amiri Binbaşı Susan Turner'ın (Cobie Smulders) vatana ihanetle suçlanması üzerine Reacher onun çok büyük bir hükümet komplosunun hedefinde olduğunu keşfeder. Jack Reacher, Turner ve gizemli bir dostun da yardımlarıyla, sırlarını korumada engel tanımayan bu çok güçlü örgütü açığa çıkarmak için her şeyi riske atar.

        •  Jack Reacher 2: Asla Geri Dönme 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Jack Reacher 2: Asla Geri Dönme 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)