Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda" bugün safranıyla, eski evleriyle ve lokumuyla ünlü Safranbolu'yu geziyor. Safranbolu'nun yöresel yemeklerinden uzun fasulye, sini çöreği ve zerde tatlısı tariflerinin paylaşılacağı programda sevilen sunucu Sevcan Orhan, yöre kadınlarıyla birlikte tel kadayıf kesimi yapıp dolmasını sararken, çeşit çeşit Safranbolu lokumlarını da izleyiciye tanıtacak. 200 yıllık su değirmeninde "Un nasıl yapılır?" sorusunun yanıtını da öğreneceğiz. İpek Yolu üzerinde bulunan ve hem tarihi hem kültürel yönden birçok zenginliği barındıran Safranbolu'da Cinci Han Kervansarayı, Emzikli Kaya ve tarihi Saat Kulesi'ni gezen Sevcan Orhan, meşhur Safranbolu evleri hakkında bilgiler aktaracak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Merkezi İstihbarat 'Yabancı Film'
          20:00

          Merkezi İstihbarat 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber'ın üstlendiği, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Danielle Nicolet, Amy Ryan, Jason Bateman, Aaron Paul gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Merkezi İstihbarat" Perşembe akşamı Show TV'de! Calvin (Kevin Hart), lisenin en popüler ve başarılı öğrencisidir. Herkesin büyük şeyler beklediği Calvin, 20 yıl sonra umulduğu kadar iyi bir noktaya gelememiş, ancak muhasebeci olabilmiştir. Lisenin dalga geçilen inek öğrencisi Bob Stone (Dwayne Johnson) ise cesur bir CIA ajanı olmuştur. 20 yıl sonra mezunlar buluşması için gelen ve uluslararası dolandırıcılığın peşinde olan Stone, eski dostu Calvin ile birlikte gerçeklerin peşine düşerler. Büyük rakamların üstesinden gelen muhasebeci neye karıştığını fark ettiğinde ve arkadaşının onu aklına bile gelmeyecek, ölümcül silahlı çatışmaların, aldatmacaların ve casusluğun içine sürüklediğini anladığında artık vazgeçmek için çok geçtir.

        •  Ölümcül Takip 'Yabancı Film'
          22:15

          Ölümcül Takip 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Elliot Lester'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Jason Statham, Paddy Considine, Aidan Gillen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Ölümcül Takip", Perşembe akşamı Show TV'de! Uzlaşması zor, başına buyruk dedektif Brant, polisleri hedef alan bir seri katili yakalamak üzere kendisinin tam da zıttı polis memuru Porter Nash ile işbirliği yapmak zorunda kalır. Brant, zaman ilerledikçe kendisinin de hedef olduğunu fark edecektir.

        •  Cam Tavanlar 'Dizi'  (Tekrar)
          00:15

          Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)

        •  Merkezi İstihbarat 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:45

          Merkezi İstihbarat 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)