Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          ENGELLİ KALAN BİR KADININ DRAMATİK HİKAYESİ Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği, ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa'da bugün, geçirdiği kaza sonucunda tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren bir kadının yaşadıklarına tanıklık edeceksiniz. Küçük yaşta ailesi tarafından okumasına izin verilmeyen, maddi olarak sömürülen ve anne babasını affetmeyen, evlendikten sonra geçirdiği trafik kazası sonucu eşi tarafından istenmeyen Serap Hanım'ın çektiği sıkıntılara şahit olacaksınız. İdeallerinden vazgeçmeden eğitimini tamamlayıp meslek sahibi olmasını dinlerken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.

        •  Feryat  'Türk Filmi'
          14:30

          Feryat 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Elmas'ın yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Feryat" Cumartesi günü Show TV'de! Sevdiği adamın kötülüğüne maruz kalan Feride'yi sonrasında babası da evlatlıktan reddeder. Bir çadır tiyatrosunda şarkıcılık yapmaya başlar. Yıllar sonra tiyatro Feride'nin memleketine de uğrar. Burada Feride, Ferdi adında bir üniversite öğrencisiyle tanışır. Birbirlerine âşık olurlar. Ancak Feride gerçek kimliğini Ferdi'den saklar. Tiyatro başka bir şehre gideceği zaman Ferdi'ye bir mektup bırakarak ondan ayrılır. Yıllar sonra Feride ünlü bir şarkıcı olur. Bu sayede Feride ile Ferdi'nin yolları tekrardan kesişecektir.

        •  İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi'
          16:30

          İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Osman F. Seden'in yaptığı, Kemal Sunal ve Harika Avcı gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "İyi Aile Çocuğu" Cumartesi günü Show TV'de! Doğdukları gün anne ve babaları öldürülen ikiz kardeşler Kemal ve Cemal bir cami avlusuna bırakılır. Her biri farklı insanlar tarafından evlat edinilir. Kardeşler birbirinden habersiz büyür. Cemal namlı bir kabadayı, Kemal ise banka memuru olur. Bir kardeşin hissettiklerini aynı şekilde diğer kardeş de hissetmektedir. Yıllar sonra karşılaşmalarından doğan karışıklık ikisinin başına türlü belalar açacaktır.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film'
          00:15

          Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Dimitri Logothetis'ın yaptığı, Alain Moussi, Jean Claude Van Damme, Mike Tyson, Christopher Lambert, Sara Malakul Lane gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Kana Kan: Hesaplaşma" Cumartesi gecesi Show TV'de! MMA (Karma Dövüş Sanatları) şampiyonu Kurt Sloane, öldürülen erkek kardeşinin intikamını almasından bir yıl sonra, kendini bir kez daha Tayland'da bulur. Güçlü bir gangster tarafından kaçırılan ve hapsedilen Sloane'un özgür kalmak için tek bir şansı vardır; o da 180 kiloluk, güçlendirici ilaçlar etkisindeki bir dövüşçüye karşı, illegal bir şekilde gerçekleşecek olan ölümcül maçı kazanmaktır. Hayatta kalmak için hiç girmediği kadar sıkı bir çalışmaya girmek zorunda olan Sloane, efsanevi usta Durand ve kendisi gibi hapis tutulan Briggs'in yardımıyla özgürlüğe giden tek yoldan sağ çıkabilmek için mücadeleye başlayacaktır.

        •  Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)