Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

        •  Ne Olacak Şimdi  'Türk Filmi'
          14:30

          Ne Olacak Şimdi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği, kadrosunda Nevra Serezli, Levent Kırca, Şener Şen, Perran Kutman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Ne Olacak Şimdi?" Pazar günü Show TV'de. Uzun bir süredir evli olan Nuran ve Şakir çifti İstanbul'a taşınırlar. Ancak bu büyük şehirde işler beklendiği gibi gitmez. Şakir burada bambaşka bir adama dönüşür ve türlü çapkınlıklarıyla karısını aldatmaya başlar. Bu tavra daha fazla dayanamayan Nuran boşanmaya karar verir. Davanın haberini alan Şakir de kendisine avukat tutar. Böylece buluşan iki avukat Özden ve Orhan beklenmedik bir şekilde birbirlerine aşık olurlar ve böylece tüm hikaye karakterlerini içine alan trajikomik olaylar yaşanmaya başlar. "Ne Olacak Şimdi?", 1 Ağustos Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Japon İşi 'Türk Filmi'
          16:30

          Japon İşi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Fatma Girik, Asuman Arsan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1987 yapımı "Japon İşi" Pazar günü Show TV'de! Gazinoda şarkıcılık yapan Başak'ın peşinde rakip gazinoların patronları vardır. Öldürüleceğini düşünen genç kadın çareyi kaçmakta bulur. Veysel ise Başak'ın en büyük hayranıdır. Veysel'in evine konuk ettiği Japon bilim adamı yurduna döndükten sonra Veysel için bir robot tasarlar. Robot tıpa tıp Başak'a benzemektedir. Veysel kısmen de olsa hayallerine kavuşmuştur ancak gazinocuların Başak'ı ararken robot Başak'ı bulmalarıyla her şey karışır. Tam da bu sırada gerçek Başak yurda geri dönecektir. "Japon İşi", 1 Ağustos Pazar günü saat 16.30'da Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Merkezi İstihbarat 'Yabancı Film'
          20:00

          Merkezi İstihbarat 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber'ın üstlendiği, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Danielle Nicolet, Amy Ryan, Jason Bateman, Aaron Paul gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Merkezi İstihbarat" Pazar akşamı Show TV'de! Calvin (Kevin Hart), lisenin en popüler ve başarılı öğrencisidir. Herkesin büyük şeyler beklediği Calvin, 20 yıl sonra umulduğu kadar iyi bir noktaya gelememiş, ancak muhasebeci olabilmiştir. Lisenin dalga geçilen inek öğrencisi Bob Stone (Dwayne Johnson) ise cesur bir CIA ajanı olmuştur. 20 yıl sonra mezunlar buluşması için gelen ve uluslararası dolandırıcılığın peşinde olan Stone, eski dostu Calvin ile birlikte gerçeklerin peşine düşerler. Büyük rakamların üstesinden gelen muhasebeci neye karıştığını fark ettiğinde ve arkadaşının onu aklına bile gelmeyecek, ölümcül silahlı çatışmaların, aldatmacaların ve casusluğun içine sürüklediğini anladığında artık vazgeçmek için çok geçtir. "Merkezi İstihbarat", 1 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Riddick Günlükleri 'Yabancı Film'
          22:15

          Riddick Günlükleri 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini David Twohy'nin yaptığı, Vin Diesel, Judi Dench, Colm Feore gibi usta oyuncuların yer aldığı 2004 yapımı "Riddick Günlükleri" Pazar akşamı Show TV'de! Evrenin karanlık zamanlarında geçen filmde, teker teker Necromonge ordusunun pençesine düşen gezegenlerin tek seçeneği vardır: Ya değişecek, ya da yok olacaklardır. Bu seçeneği kabul etmeyenlerin tek umudu ise birinin ortaya çıkıp Necromonge ordusunu yavaşlatmasıdır. Her şey kötüye giderken hayatta kalabilenler efsanelere sarılırlar. İyinin kötüyü yendiği efsaneler, kehanetler kulaktan kulağa yayılır. Ama bazen şeytani güçleri durdurmanın yolu onların karşısına bir başka şeytani güçle gitmekten geçer. Hal böyle olunca, sürgündeki Riddick büyük mücadele için çağırılır. "Riddick Günlükleri", 1 Ağustos Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Merkezi İstihbarat 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:45

          Merkezi İstihbarat 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Riddick Günlükleri 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Riddick Günlükleri 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)