Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          TÜRKİYE, YENİ GÜNE "BU SABAH"LA BAŞLIYOR Ekranların en sevilen ve en güvenilen isimlerinden Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nu buluşturan 'Bu Sabah', hafta içi her sabah Show TV'de izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Türkiye, yeni güne Bu Sabah'la başlıyor. SHOW Haber'in desteğiyle hazırlanan programda gündemin sıcak başlıkları konuşulurken özel haberler de izleyiciyle buluşacak. Ülkemizden ve dünyadan haberler, güncel olaylar ve gerçek hayat hikayeleri ekranlara gelecek.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Cam Tavanlar 'Dizi'
          20:00

          Cam Tavanlar 'Dizi'

          Aşk, ihanet, intikam... Bu bölümde duyguların savaşı var. Leyla sonunda sesini yükseltiyor; birlikteysek yalnız değiliz! Taraflar seçiliyor, savaş başlıyor. Peki Cem nerede? Haldun ve Suna son kozlarını oynamak için güçlerini birleştiriyor. Köşeye sıkışan Cem, kendini Leyla'ya affettirebilecek mi? Değişen dengeler, yeni başlangıçlar... Bakalım bu savaşın galibi yine aşk mı olacak?

        •  Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'
          00:15

          Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Suna Yıldızoğlu, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Tarzan Rıfkı" Çarşamba gecesi Show TV'de. Tarzan Rıfkı, sevdiği kadın tarafından terk edilince ormana yerleşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Rıfkı, sakarlığı ile tanınmaktadır. Bir kahvecide çalışan Rıfkı, kalbini aynı mahallede yaşadığı Gül'e kaptırır. Gül ile evlilik hayali kuran Rıfkı'nın önünde büyük bir engel vardır. Gül, Rıfkı ile evlenmek için kendi evlerinde yaşamayı koşul olarak sunar. Rıfkı, bütçesine uygun bir ev arayıp bulamayınca, Gül tarafından terk edilir. Sevdiği kadın tarafından terk edilmesinin ardından mahalleden ayrılan Rıfkı, ormana yerleşir. Kendisini artık bir Tarzan olarak gören Rıfkı, gazeteye ilan vererek kendisine bir Jane bulmaya karar verir. Hayatının kadını ile buluşacağını sandığı sırada karşısında mafyanın adamlarını bulan Rıfkı, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur.

        •  Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'(Tekrar)
          02:00

          Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'(Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)