Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          SOSYAL MEDYADAN EVLİLİĞE GİDEN BİR İLİŞKİNİN BİTME HİKAYESİ Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa'da bugün, eşine attığı iftira sonucu evliliğini bitirmek zorunda kalan bir kadının yaşadıkları ekranlara gelecek. Bir yıl boyunca sadece sosyal medya üzerinden konuşan bir çiftin evlilik kararı almasına, aileler arasındaki kültür farkından dolayı evliliklerinde çıkan sorunlara ve ailelerinin birbirlerini mahkemeye vermesine şahit olacağınız yeni bölümde, eşine attığı iftira sonucu evliliğinin bitmesine sebep olan Sanem Hanım'ın pişmanlığına tanıklık edeceksiniz. Üzerine atılan iftiradan kurtulduktan sonra kendisine yeni bir hayat kuran Alp Bey'in yaşadığı zorlukları da öğreneceksiniz.

        •  Tarkan  'Türk Filmi'
          14:30

          Tarkan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Tunç Başaran'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Kartal Tibet, Zuhal Aktan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1969 yapımı "Tarkan", Cumartesi günü Show TV'de! Mars'ın Kılıcı, kurgusal karakter Tarkan üzerine yazılmış Mars'ın Kılıcı isimli çizgi romandan uyarlanan 1969 yapımı fantastik Türk filmi. Tunç Başaran tarafından yönetilen film Sezgin Burak'ın Mars'ın Kılıcı adındaki çizgi romanına sadık kalınarak çekilmiştir. Tarkan serisinin ilk filmi olan bu filmde devam filmlerinde de olduğu gibi Tarkan karakterini Kartal Tibet canlandırmıştır. Tarihsel film niteliği de taşıyan yapımda Avrupa Hun İmparatoru Attila, Vandal Kralı Genseriko ve Roma İmparatoru Valentinianus'un Savaş Tanrısı Mars'ın sihirli kılıcını ele geçirme çabaları işlenmektedir.

        •  İbo İle Güllüşah  'Türk Filmi'
          16:30

          İbo İle Güllüşah 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Gülşah Soydan, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "İbo ile Güllüşah" Cumartesi günü Show TV'de! Sevdiği kız Nazlı'yla hayatını birleştirmeye çalışan yoksul İbo başlık parasını toparlayabilmek için İstanbul'a çalışmaya gelir. Burada yapabileceği bir iş arayan İbo'nun yolu zengin ve varlıklı bir ailenin tek çocuğu olan küçük Güllüşah'la kesişir. Güllüşah ve İbo arasında içten bir dostluk başlayacaktır. Ailesi tarafından yeterince sevilmediğine inanan Güllüşah, İbo'ya kendisini kaçırıp ailesinden fidye istemesini önerir. Böylece hem İbo ihtiyacı olduğu parayı kazanacak hem de Güllüşah ailesinin gözündeki değerini ölçecektir. Ancak işler içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Hacker  'Yabancı Film'
          00:15

          Hacker 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Akan Satayev'in yaptığı Callan Mcauliffe, Lorraıne Nicholson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Hacker" Cumartesi gecesi Show TV'de! Alex Danyliuk (Callan McAuliffe), savaştan kaçan bir göçmendir. Maddi sıkıntılarla boğuşan ailesine bakabilmek için bilgisayar korsanlığı yapmaktadır. Dolandırıcı arkadaşı Sye'nın da yardımıyla yasadışı karaborsa işine girer. Hayatını suç işleyerek ve kimlik hırsızlığı yaparak sürdüren bir bilgisayar korsanına dönüşür. Genç bir hacker olan Kira adlı kız ile Darkweb'te tanışır. İkilinin faaliyetleri, FBI'ın bir numaralı hedefi olan Anonymous organizasyonunun başındaki 'Z'nin dikkatini çeker.

        •  Hacker 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Hacker 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  İbo İle Güllüşah  'Türk Filmi' (Tekrar)
          03:45

          İbo İle Güllüşah 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Sevcan İle Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:15

          Sevcan İle Lezzet Yolunda (Tekrar)