Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          GÜNDEME DAİR EN SICAK BAŞLIKLAR "BU SABAH"TA Show TV ekranlarının sevilen programı Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile "Bu Sabah", gündemin en sıcak başlıkları, özel haberler, dikkat çeken yorumlar ve merak edilen konularla izleyiciyi karşısına çıkmaya devam ediyor. Türkiye'den ve dünyadan haberler ile hayatın içinden hikayeler canlı yayında Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun yorumlarıyla aktarılacak. Halkın nabzı yine Bu Sabah'ta tutulacak. Muhabir Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın hazırladığı özel haberleri ise programa renk katacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Şahsiyet 'Dizi'
          23:15

          Şahsiyet 'Dizi'

          NEVRA İZ SÜRMEYE DEVAM EDİYOR! Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı, başrollerini ise Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden değerli oyuncuların paylaştığı 'Şahsiyet' sıra dışı hikâyesi ile izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Şahsiyet bu gece heyecan dolu 10. bölümüyle ekrana gelecek. Yıllar önce Kambura'da işlenmiş suçun mağdurunu bulduğunu zanneden Nevra aslında yanılmış olduğunu anlar ancak bu suçun izini bırakmaz ve Kambura'daki ipuçlarının üstüne gitmeye devam eder.

        •  Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'
          00:30

          Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun yaptığı, Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Osman Alkaş, Füsun Demirel, İsmail Rahmi Dilligil, Ferda Işıl, Alihan Türkdemir, Somer Karvan, Barış Kolik, Cenk Doğar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Acı Tatlı Ekşi" Salı gecesi Show TV'de! Hayatınızın aşkıyla beş senelik bir ayrılık anlaşması yapmayı kabul eder miydiniz? Peki beş sene sonra yeniden karşılaştığınızda onu yine de sever miydiniz? Murat ve Duygu birbirlerine deli gibi aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat, Duygu'ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu'nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Beş sene sonra yeniden birleşmek üzere bir ayrılık anlaşması yaparlar. Halbuki hayatın onlar için başka sürprizleri vardır. Senelerce akıllardan çıkmayacak modern bir aşk hikayesi anlatan Acı Tatlı Ekşi, aşk adına yapılan fedakarlıkların dokunaklı bir resmini çiziyor. Ve gerçek aşkın zamana ve hayata meydan okuduğunu yeniden gösteriyor.

        •  Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:30

          Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)