Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          06:30

          1 Başka Güzel (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel Hazırlık
          12:30

          1 Başka Güzel Hazırlık

        •  1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          "1 BAŞKA GÜZEL"DE YARIŞMACILAR GELİN OLUYOR! Show TV ekranlarında moda ve şıklık rüzgarı estiren, BBO Yapım imzalı moda yarışması 1 Başka Güzel sizlerle buluşmaya devam ediyor. Sunuculuğunu Esra Eron'un üstlendiği 1 Başka Güzel'in jürisinde başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan ve güzellik sektörünün başarılı ismi, ünlü iş insanı Selin Ciğerci yer alıyor. "1 Başka Güzel"de, güzelliğine, karakterine, zekasına, gücüne ve stiline güvenen, yeteneklerine inanan birbirinden iddialı yarışmacılar, hem takımı için hem de bireysel olarak jüri karşısında zorlu bir sınav verecek ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacaklar. Yarışmacılar bugün podyuma gelin olarak çıkacaklar. Kıyasıya rekabetin hız kesmeyeceği programda sürprizler de eksik olmayacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gladyatör 'Yabancı Film'
          20:00

          Gladyatör 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Ridley Scott'ın yaptığı, Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2000 yapımı "Gladyatör" Çarşamba akşamı Show TV'de! İmparator Marcus Aurelius'un hüküm sürdüğü Roma'da bir general olan Maximus imparatorluğun hiyerarşik basamaklarında gitgide yükselmektedir. Babasının kendisini kayırmak yerine Maximus adındaki bu yabancıyı el üstünde tutması da tahtın asıl varisi olan Commodus'u rahatsız etmektedir. Commodus, Maximus ve ailesinin öldürülmesi yönündeki emri çıkarmak için fazla beklemez. Ölümden zor kurtulan Maximus artık bir gladyatör olarak eğitilmek üzere arenaya gönderilir. Maximus'un aklında tek bir istek vardır, Commodus'u öldürmek ve ailesinin intikamını bir an önce almak.

        •  Hızlı ve Öfkeli 'Yabancı Film'
          23:15

          Hızlı ve Öfkeli 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Rob Kohen'ın yaptığı, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster gibi usta oyuncuların yer aldığı 2001 yapımı "Hızlı ve Öfkeli" Çarşamba gecesi Show TV'de! Dominic Toretto, Los Angeles sokaklarına karanlık çöktükten sonra sınır tanımadan otomobil yarışları yapan bir grubun lideridir. Polis, sokaklarda dehşet saçan Toretto'nun aynı zamanda hırsızlık yaptığından; yüksek değerdeki elektronik aletleri çaldığından da şüphe etmektedir. Polise göre Toretto'yu yakalamanın en iyi yolu; aşırı hız düşkünü çetenin içine bir dedektif yerleştirmek ve onları suçüstü yakalamaktır. Bunun için genç dedektif Brian O'Conner görevlendirilir. Brian, Earl Spilner adıyla çeteye girer. Başta her şey umulduğu gibi gitmektedir. Ancak genç dedektif O'Conner, Dominic'in güzel ve çekici kız kardeşi Mia'ya aşık olunca işler değişir.

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)