Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa"da bugün, eski sevgilisinin kendisinden özür dilemesini isteyen İnci Hanım'ın yaşadıkları ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programda bugün; kız kıza gittikleri tatilde aşık olan bir kadının yaşadığı heyecana, Bodrum'da başlayan aşkın İstanbul'da devam etmesine, ilişki yaşadığı adam ile evlenmek istediğinde ise terk edilen İnci Hanım'ın şaşkınlığına tanıklık edeceksiniz. İki ayrı evi olan Tolga Bey'in kız arkadaşının arkasından iş çevirmesine, yıllarca ilişki yaşadığı adam tarafından aldatıldığını öğrenen İnci Hanım'ın yaşadığı hayal kırıklığına şahit olacak ve duyduklarınıza inanamayacaksınız. Aldatıldığı eski sevgilisinden özür bekleyen bir kadının intikamına tanıklık edeceğiniz "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 17 Ekim Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'
          20:00

          En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "En Büyük Şaban" Pazar akşamı Show TV'de! İyi bir adam olan Şaban, zengin olma hayalleri kurmaktadır. Hayallerini İstanbul'da gerçeğe dönüştürebileceğini düşünen Şaban, köydeki tarlasını satıp yola koyulur. İstanbul'a ayak bastığında yaptığı ilk iş ise amcasının oğlunu aramaktır. Bu sırada başına türlü belalar açmaktan geri kalmayan Şaban, saflığı sonucu bir adamdan Boğaz Köprüsü'nü satın aldığını düşünür. Dolandırıldığını anladıktan sonra adamın peşine düşer. Bu esnada zor durumda olan birine yardım eden Şaban, adamla çok iyi dost olur. Ancak ortada bir problem vardır. Yardımcı olduğu adam, Şaban'ı sadece içtiği zamanlarda hatırlamaktadır. Ayık olduğu zamanlarda ise Şaban'ın varlığından haberdar değildir. Bu şekilde kargaşa içinde geçen Şaban'ın hayatı parkta çiçek satan bir kıza vurulmasıyla bambaşka bir hal alır. Aşık olduğu görme engelli kıza yardım etmeye karar veren Şaban, kızın gözlerinin açılması için her şeyi yapmaya hazırdır. "En Büyük Şaban", 17 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Neşeli Günler 'Yerli Sinema'
          22:15

          Neşeli Günler 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Şener Şen, Ahmet Sezerel, Oya Aydoğan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Neşeli Günler" Pazar akşamı Show TV'de! Kazım Efendi ve Saadet Hanım altı çocuklarıyla birlikte yaşayan ve geçimini turşucu dükkânlarından sağlayan ve sürekli atışan bir karı kocadır. Bir gün küçük tartışmaları büyür ve Kazım Efendi üç çocuğuyla birlikte evden çekip gider. İkisi de alttan almayınca ve Saadet Hanım da evden taşınıp izini kaybettirince yıllar süren ayrılık kaçınılmaz olur. Kardeşler büyüyüp çalışacak yaşa geldiğinde, bir gün kardeşlerden Ahmet ve Mehmet aynı kızın ikisini aynı anda idare ettiğini fark edip birbirlerine girer; fakat onları amcaları Ziya ayırır ve gerçeği söyler. Böylece altı kardeş tekrar bir araya gelir ve anne babayı tekrar bir araya getirme planları yapmaya başlarlar. Yeşilçam'ın duygu yüklü bir aile komedisi olan Neşeli Günler, başta büyük usta Şener Şen olmak üzere tüm kadronun muhteşem bir performans gösterdiği sıcacık bir film. "Neşeli Günler, 17 Ekim Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'
          00:15

          En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)