Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          KARŞILIKLI SORUMLULUKLARIN EVLİLİKTEKİ ÖNEMİNİ GÖSTEREN BİR HİKAYE İZLEYECEKSİNİZ Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, karşılıklı sorumlulukların evlilikteki önemini vurgulayacak bir hikâye ekrana gelecek. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa"da bugün; birbirini tanıdığını sanan iki insanın aldığı evlilik kararından sonra karakterlerinin nasıl değiştiğini öğreneceksiniz. Adamın ev işlerinde ve diğer alanlarda kadına destek olmamasına, işini kaybettikten sonra tekrar bir işe girmek için çabalamamasına, kadının maddi yükü de sırtlanmasına, adamın tüm bunlara karşın dijital dünyadan kafasını kaldırmayıp evi ile ilgilenmemesine ve tüm bunlarla tek başına mücadele etmeyi deneyip suçu kendinde arayan kadının çabalarına şahitlik edeceksiniz. Erkeğin ise bu sorunları fark etmeyip kadın tarafından terkedilişini sebepsiz görüşünü izleyecek, bir ailenin dağılışına tanık olacaksınız.

        •  Şaşkın Damat 'Türk Filmi'
          14:30

          Şaşkın Damat 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Meral Zeren, Ali Şen, Bülent Kayabaş gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Şaşkın Damat" Cumartesi günü Show TV'de! Genç bir kız olan Serpil, zengin amcası sayesinde rahat bir hayat yaşar. Serpil, sırf amcası Süleyman Bey'den para alabilmek için sık sık onu ziyaret eder ve kendisini olduğundan farklı gösterir. Amcası onun sakin bir yaşam sürdüğünü düşünse de Serpil ve ailesi uçarı bir hayat yaşamaktadır. Fakat bir gün amcası arkasından dönen işlerin hepsini öğrenir. Yeğenine büyük bir ders vermek isteyen Süleyman Bey, Serpil'i mirasından men etmekle tehdit eder. Mirasından yoksun bırakmamak içinse tek bir şartı vardır, bahçıvan Apti ile evlenmesi gerekir. Saf bir adam olan Apti, Serpil'e hayranlık duymaktadır. Yapacak bir şeyi olmayan Serpil istemese de mirastan vazgeçmemek için Apti ile evlenmeyi kabul eder. Apti ve ailesi ile tatile çıkan Serpil burada gönlünü zengin bir iş adamına kaptırınca işler karışır. Serpil herkesten bu evliliği gizlemeye kararlıdır fakat bu durum sandığı kadar kolay olmayacaktır.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Feridun ve eşi Yeter sabah erken saatlerde hava daha aydınlanmadan işlerine ulaşmayı ve kızları Mehtap'ı okula bırakmayı başarabilecekler mi? Karanlıkta yollarını bulmakta zorlanan aileyi nasıl bir macera bekliyor? Bilal ile ev arkadaşı İbrahim, Robenya ülkesine Erasmus öğrencisi olarak gidiyorlar. Partide tanıştıkları kız kardeşler Lemonella ve Jalepeno'nun evlerine ziyaretine giden ikiliyi ne bekliyor? Bu ülkenin kızları göründükleri kadar iyi olmayabilir mi? Bilal ve yoldaşı İbrahim'in yolları bu sefer ayrılacak mı? Menajer Feridun, bu haftada da yine birbirinden ilginç yetenekleri keşfederek köşeyi dönmek için can çekişiyor. Feridun, yeni filmi için müzisyen arayışındaki Paşa'yı mutlu etmeyi başarabilecek mi? Stüdyoya gelen müzik grubu Burcu ve Ozan, hayallerdeki şarkıları yaratmak için ne kadar uygun? Doktor adayları Fikri, Burcu ve Elmas'ın ilk acil servis eğitimleri nasıl geçecek? Genç doktor adaylarını hastanenin kıdemli uzman doktoru İsmail gözetiminde nasıl bir eğitim bekliyor? Doktor İsmail'in yıllar içerisinde geliştirdiği teknikler ve yöntemler nedir? "Derdime Derman Ol'' programında bu hafta gelini Jale ile anlaşamayan Mehtap damga vuracak. Gelin ve kaynananın anlaşamama nedeni nedir? Arada kalan sunucu Yeter, Mehtap, oğlu Paşa ve gelini Jale arasındaki dengeleri düzeltebilecek mi? Yönetici Bilal, Fikri Usta ile yepyeni bir maceradalar! 6 aydır site aidatı ödemeyen Mustafa "Baba"nın evinde neler olacak? Mustafa Baba, sağ kolu Ozan, Mesut Hüsnü Komiser, Çiçek Selin Komiser'in de dahil olduğu büyük macerada neler olacak?

        •  Oğlum 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Oğlum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)