Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          YAŞLI BİR ÇİFTİN PARA İÇİN SÖYLEDİĞİ YALANLARA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, insanların vicdanını sömürmenin en acı örneklerinden birini izleyeceksiniz. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği "Bir Şansım Olsa"da bugün; çaresizce yardım isteyen Ayhan Bey ve Hatun Hanım programa başvuracak. Bir Şansım Olsa ekibinin ulaştığı çocukları Akif Bey ve Sevil Hanım ile olayın hiç göründüğü gibi olmadığını, aslında maddi durumu iyi olan yaşlı çiftin kendilerini acındırarak daha çok para kazanmak istediklerini öğreneceksiniz. Bu ortaya çıkınca çiftin zor durumda kalışını ve programdan kaçışını izleyeceksiniz.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Doktor Ozan hastanedeki acil odasını 15 dakikalığına Kasap Tufan'a emanet ediyor! Gelen hastalara yardımcı olmak isteyen Kasap Tufan'ın müdahaleleri ne kadar doğru? Eğlenmek istedikleri gece kulübüne girmek için yanlış isim uyduran Bilal ve İsmail'i neler bekliyor? Listede gördükleri alelade isimlerin mafya babasına ait çıkması ikiliye neler yaşatacak? Mesut ile Leman çiftinin ayrılığı, beraber sahiplendikleri İbrahim kediyi nasıl etkileyecek? Kedi İbrahim ayrılık acısı çeken Mesut'u teselli edebilecek mi? Yıllarını spora vakfetmiş kişisel antrenör ve motivasyon ustası Feridun iddia ettiği gibi herkese spor yaptırmayı başarabilir mi? Feridun, spor yapma motivasyonu olmayan İbrahim'i, sporu bir başlayıp bir bırakan Mehtap'ı, ruhu yaşlı Bilal amcayı ve 142 yaşındaki İsmail dedeyi nasıl motive edecek? Yeter evliliğindeki problemi çözmek için çiftler arasında olan her problemi çözdüğünü iddia edilen Jale ablayı ziyaret ediyor! Jale ablanın öğütleri gerçekten her derde derman mı? İbrahim İmirzalıoğlu'nun sunduğu "Kim Milyon İster?" yarışmasının sezon finalinde yarışan kişi Mesut enişte! Mesut enişte ve bitmek bilmeyen hikâyeleri süreyi nasıl etkileyecek? Mesut enişte ve ilginç hikâyeleri yarışmaya nasıl yön verecek?

        •  Pasifik Savaşı: İsyan 'Yabancı Film'
          23:45

          Pasifik Savaşı: İsyan 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Steven S. DeKnight'ın yaptığı, John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Pasifik Savaşı: İsyan" Cumartesi gecesi Show TV'de! Dünyaya saldıran Kaiju adı verilen canavarların, kahraman savaşçılar tarafından yenilgiye uğratılmasının üzerinden on yıl geçmiştir. Kaiju istilası için geliştirilen insan kontrolündeki Jaeger adlı robotlar, artık arka planda kalmıştır. Babası Stacker'ın (Idris Elba) kendisini feda ederek bitirdiği işgalin ardından eğitimini yarıda bırakan ve hayatını eski Jaeger parçalarını çalarak devam ettiren Jack (John Boyega) bir gün şans eseri küçük bir yetim olan Amara (Cailee Spaeny) ile tanışır. Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan bu ikiliye ya hapishane ya da pilotluk seçenekleri sunulur. Eğitimi kabul eden Jack ve Amara, kendilerini dünyayı yeniden tehdit etmeye başlayan Kaijulara karşı savaşın içinde bulurlar.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pasifik Savaşı: İsyan 'Yabancı Film' (Tekrar)
          04:30

          Pasifik Savaşı: İsyan 'Yabancı Film' (Tekrar)