Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin gerçek yaşamdan etkileyici hikâyeleri seyirciyle buluşturan programı "Bir Şansım Olsa"nın yeni bölümünde, evcil hayvanını gösteriş ürünü olarak gösteren Işıl Hanım'ın hikâyesi ekrana gelecek. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programda bugün; Işıl Hanım'ın kocasından ayrılırken evcil hayvanını ve öz evladının velayetini ona vermesini, eski eşi Oğuz Bey'in evladı olarak gördüğü köpeğini nasıl sevdiğini, Oğuz Bey tekrar evlenince Işıl Hanım'ın bu durumu hazmedemeyişini ve eski kocasını kıskandığı için köpeğini geri istediğini öğreneceksiniz. Olay çıkarmak için kadının köpeği çok seviyormuş gibi gösterdiğini ancak öz evladını asla arayıp sormadığını, yıllarca gösteriş için baktığı köpeği şimdi de farklı amaçlar için kullanmaya çalıştığını öğreneceksiniz.

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Baba 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Kibar Feyzo 'Yerli Sinema'
          20:00

          Kibar Feyzo 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İlyas Salman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Kibar Feyzo" Pazar akşamı Show TV'de! Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşamada Feyzo'nun rakibi Bilo'dur. Ancak türlü taktiklerle kızı almayı başaran Feyzo, başlık parasının yarısını verir. Diğer yarısı ise Ağa'ya yaptığı senetlerle ödenecektir. Eğer Feyzo senetleri ödemede başarısız olursa Ağa, kızını geri alacağını söyler. Korkuya kapılan Feyzo parayı denkleştirebilmek için büyük şehre göçer. Burada gördüğü medeni yaşam Feyzo'yu değiştirecek, köye döndüğünde birçok şeyi düzenleyip değiştirmesini sağlayacaktır.

        •  Bizim Aile 'Yerli Sinema'
          21:45

          Bizim Aile 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ergin Orbey'in yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Bizim Aile" Pazar akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, üç çocuğu ile dul kalmış bir adamdır; eşinin vefatından sonraysa kimseyle evlenmemiş, çocuklarına hem annelik hem babalık yapmıştır. Yaşar Usta ile aynı mahallede yaşayan komşusu Melek Hanım da 3 çocuğu ile zamanında dul kalmış, çocuklarını yetiştirmenin tüm zorluklarına katlanmıştır. Mahalledeki komşu ise Melek ile Yaşar Usta'nın tam birbirlerine göre olduğunu düşünürler. Ne yapar eder çöpçatanlık yaparak bu iki yalnız insanı evlendirirler. Ama birbirleriye yaşamak zorunda kalan 6 kardeş o kadar da hızlı uyum sağlayamayacaktır...

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Oğlum 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Oğlum 'Dizi' (Tekrar)