Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          06:00

          Gelin Evi (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi
          12:00

          Gelin Evi

          GELİN EVİ BURSA'DA! Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Show TV'nin fenomen programı Gelin Evi yeni haftaya birbirinden iddialı ve renkli gelinlerle merhaba diyor! Bu hafta Bursa'nın gelinleri kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu programda! Gelin Evi'nde haftanın ilk günü; 22 yaşında, 1,5 yıllık evli Esra Kurnaz'ın evine konuk olunacak. Esra Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün görüntüleri izlenecek, ev dekorasyonu ve iftar için hazırladığı sunumları yorumlanacak. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Üç Kuruş 'Dizi'
          20:00

          Üç Kuruş 'Dizi'

          Kartal, Çetin sayesinde Konyalı'yı kurtarır fakat Çetin'i Baybars'ın yanında bırakmamakta kararlıdır. Bahar geçmiştekine benzer bir savaşın başladığını fark edince kaçmak yerine Kartal'ın yanında savaşmaya karar verir. Önce Ateş'i güvenceye alan Bahar, ardından zekice bir planla Kartal'a yardım etmek için harekete geçer. Kartal ve Efe tüm aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken hiç beklemedikleri bir hamleyle karşılaşırlar.

        •  Ödeşme Zamanı 2 'Yabancı Film'
          00:15

          Ödeşme Zamanı 2 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jesse V. Johnson'ın yaptığı, Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı "Ödeşme Zamanı 2" Pazartesi gecesi Show TV'de! Devam filminde French ve Sue, patronları Tommy'ye çalışmaya devam etmektedirler. Yeni müşteri listesi ile yola çıkan ikilinin ilk durağı Sue'nun eski sevgilisinin Las Vegas'taki barıdır. Aynı zamanda Tommy ve ekibi, ölen uyuşturucu baronunun kardeşi tarafından tehdit edilmektedir. Zaman azaldıkça çember daralmakta ve ölüm kalım savaşı şiddetini artırmaktadır.

        •  Ödeşme Zamanı 2 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Ödeşme Zamanı 2 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Baba 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Baba 'Dizi' (Tekrar)