Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin gerçek yaşamın içinden hikâyeleri seyirciyle buluşturan programı "Bir Şansım Olsa"nın yeni bölümünde, idealist bir astsubay kadının insanların hayatını nasıl değiştirdiğine şahit olacaksınız. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programda bugün; yetiştirme yurdunda büyüyen Melike Hanım'ın hayatına dokunan ve annesi gibi olan Asiye Hanım'ın Melike Hanım'a nasıl sahip çıktığına tanıklık edeceksiniz. Astsubay olan Melike Hanım'ın Doğu'da görev yaparken bir töre cinayetini engellediğini, ardından bir saldırıda şehit olduğunu öğreneceksiniz. Bunlardan haberi olmayan ve hayatına dokunan Melike Hanım'ı arayan Reyyan'ın hikayesini, Asiye Hanım ve Reyyan Hanım'ın kayıplarının acısını paylaşmalarını izleyecek ve gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 1 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Tosun Paşa 'Yerli Sinema'
          20:00

          Tosun Paşa 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Adile Naşit, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Tosun Paşa" Pazar akşamı Show TV'de! Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı oğullarına isterler ve Daver Bey kızını Seferoğulları'na vermeye karar verir. Hal böyle olunca Tellioğulları da evin uşağı Şaban'ı en sözü geçen paşa olan Tosun Paşa kılığına sokar. Fakat ne yazık ki Şaban Leyla'ya âşık olur ve her şeyi mahveder. Gerçek Tosun Paşa gelince de işler iyice karışır. "Tosun Paşa", 1 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Tokatçı 'Yerli Sinema'
          21:45

          Tokatçı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Nazan Saatçi, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "Tokatçı" Pazar akşamı Show TV'de. Saf bir adam olan Osman, gönlünü yanında ırgat olarak çalıştığı Hasan Ağa'nın kızı Emine'ye kaptırır. Ağa bunu öğrendiğinde başta deliye döner. Osman ve ailesi ile birlikte Emine'yi istemeye geldiklerinde Hasan Ağa onlardan yüklü bir başlık parası ister. Osman'ın aşkından yaptığı taşkınlıklar ise başlık parasının daha da artmasına neden olur. Osman'ın, gereken parayı köyde toplaması mümkün olmayınca, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur. Gece gündüz çalışıp başlık parasını denkleştirince köye geri dönmeye çalışan Osman, yolda tüm parasını çaldırır. Eli boş bir şekilde köye döndüğündeyse topraklarının elinden alındığını ve babasının öldüğünü öğrenir. Osman, hem Emine'ye kavuşmak için parayı yeniden toparlamak hem de topraklarını geri almak için bir kez daha İstanbul'a gitmek için yola koyulur. Bu sırada karşılaştığı askerlik arkadaşı Şevket, Osman'a kısa yoldan zengin olmanın yollarını öğretmeye çalışır. "Tokatçı", 1 Mayıs Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de.

        •  Baba 'Dizi (Tekrar)
          23:30

          Baba 'Dizi (Tekrar)

        •  Oğlum 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Oğlum 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz