Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          08:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Sultan 'Türk Filmi'
          10:15

          Sultan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Türkan Şoray, Bulut Aras, Şener Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Sultan" Perşembe günü Show TV'de! Sultan, çocukları ile gecekondu mahallesinde yaşayan dul bir kadının hikayesini anlatıyor. Dört çocuğu ile birlikte bir gecekondu semtinde yaşayan Sultan evlere temizliğe giderek geçimini sağlar. Tek başına çocuklarına bakmaya çalışan dul kadın gönlünü bir minibüs şoförü olan Kenan'a kaptırır. Kenan, mahallenin muhtarının oğludur. Kurnaz bir adam olan Muhtar, çevre yolu yapımı olduğunu öğrendiğinde gözünü üzerinde gecekondu bulunan arsalara diker. Yıllar önce kendi sattığı arsaların değeri artacağından onları ucuz paralarla alıp gecekonducuları evlerinden çıkarır. Semt sakinleri kendilerini kapının önüne koyan muhtara karşı direnişe geçer. Evini kurtarmaya çalışan Sultan'ın bu süreçteki en büyük destekçisi Kemal'dir. Genç adam sevdiği kadınla birlikte babasına karşı direnişe katılır.

        •  Gelin Evi
          12:00

          Gelin Evi

          GELİN EVİ'NDE RENKLİ REKABET TAM GAZ DEVAM EDİYOR! Show TV'nin fenomen yarışma programı Gelin Evi Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in sunumuyla Show TV'de! Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda! Birbirinden renkli ve iddialı gelinler, gelenek göreneklerinden mutfaktaki hünerlerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girecek. Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 28 yaşında, 1,5 yıllık evli Hatice Kayhan'ın evine konuk olunacak. Hatice Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün videolarına bakılacak ve evi tüm detaylarıyla değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Köşeyi Dönen Adam 'Türk Filmi'
          00:15

          Köşeyi Dönen Adam 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Orhonsay, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Köşeyi Dönen Adam" Perşembe gecesi Show TV'de! Fakir ve yalnız bir adam olan Adem hayatını odacılık yaparak idame ettirmektedir. Hayattaki tek emeli aşık olduğu kadın Şükran'la evlenmek olan Adem bir gün yurt dışından gelen bir havadisle talihinin döndüğünü hisseder. Adem'in yurt dışında yaşayan amcası hayata veda etmiştir ve yeğeni Adem'e miras bırakmıştır. Haberi alan çevre ahalisi daha önce dikkate bile almadığı Adem'i bağrına basar. Hepsi türlü sahte hareketle Adem'in gönlünü kazanmaya çalışırken daha önce bu evliliğe yanaşmayan Şükran'ın babası bile bu evliliğe razı gelmiştir. Ancak Amerika'dan gelen miras herkesi büyük bir şoka uğratacak cinstendir.

        •  Lila ve Eve 'Yabancı Film'
          01:30

          Lila ve Eve 'Yabancı Film'

        •  Köşeyi Dönen Adam 'Türk Filmi' (Tekrar)
          03:15

          Köşeyi Dönen Adam 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Gelin Evi (Tekrar)
          04:30

          Gelin Evi (Tekrar)