Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin gerçek yaşamın içinden hikâyeleri seyirciyle buluşturan, sunuculuğunu sevilen oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği programı "Bir Şansım Olsa"nın yeni bölümünde, şansı hiç yaver gitmemiş bir adamın öyküsünü izleyeceksiniz. Aşkın Bey'in tüm evlilik hayatı boyunca yaşadığı olumsuz durumları ve yanlış anlaşılmaları öğreneceksiniz. Bir otelde kalmak isterken yanlışlıkla polis baskını yemesini, bir kadın müşterinin boğazına kaçan yemeği çıkarmak için hamle yaptığı sırada basılışını, insanların onu yanlışlıkla "Aşkım" ismiyle rehberlerine kaydetmesini, Alev Hanım'ın tüm bu olanlara dayanamamasını dinleyeceksiniz. Gözüyle aldatıldığını hiç görmese de aldatıldığına inanan Alev Hanım'ın eşi Aşkın Bey'i terk etmesini izleyecek, bu trajikomik olaylar karşısında hem gülecek hem şaşıracaksınız. Evlilikleri şanssızlıklar yüzünden bitmek üzere olan bir çifti izleyeceğiniz yeni bölümüyle "Bir Şansım Olsa" 12 Haziran Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Şef Kapımda (Tekrar)
          14:30

          Şef Kapımda (Tekrar)

        •  Milyarder 'Yerli Sinema'
          16:00

          Milyarder 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Şener Şen, Tulu Çizgen, Adile Naşit, Münir Özkul, Uğur Yücel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1986 yapımı "Milyarder" Pazar günü Show TV'de! Küçük bir kasabada ailesiyle birlikte sessiz sakin bir hayat geçiren Mesudiyeli Mesut, tren istasyonunda amirdir. Mütevazi bir hayatı olan Mesut'un düzeni bir yılbaşı gecesi alt üst olur. Çünkü Mesut'a büyük ikramiye çıkar. İkramiyenin çıkmasıyla çevresindekilerin ona yaklaşımı öyle değişir ki, Mesut paranoyaklaşır, o kadar büyük rakamların baskısıyla kabuslar görmeye başlar. Ailesi dahil çevresindeki bütün insanların ne kadar çıkarcı, düzenbaz olduklarını fark eder. Milyarder olur olmasına; fakat öyle bir an gelir ki buna pişman olur. Film birçok etkileyici sahnesiyle kolay kolay unutulmayacak; sadakat, güven, onur, ikiyüzlülük kavramlarını çok iyi işleyen, başarılı bir kara mizah örneği. "Milyarder", 12 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Show TV'de!

        •  Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Hafta Sonu Ana Haber (Canlı)

        •  Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" Pazar akşamı Show TV'de! Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran "Hababam Sınıfı" yine sınıfta kalmış ve Özel Çamlıca Lisesi'ne dönmüştür. Okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile sınıfın başı derttedir. Edebiyat öğretmeni Kemal Hoca'nın vefatı üzerine derslere Semra adında genç bir edebiyat öğretmeni gelmiştir. İyileşen Mahmut Hoca okula geri döner, müdür muavinliği görevini bırakmak ister ama okul müdürünün ısrarı üzerine şartlı olmak üzere tekrar görevini üstlenir. "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı", 12 Haziran Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Üç Kağıtçı 'Yerli Sinema'
          22:15

          Üç Kağıtçı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ülkü Özen, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1981 yapımı "Üçkağıtçı", Pazar akşamı Show TV'de! Almanya'da yaşayan Rıfkı, ölen babasından miras kalan mallarını satmak için yıllar önce ayrıldığı köye geri döner. Rıfkı'nın köye gelmesi ile yaşanan birkaç tesadüf, adının "ermiş"e çıkmasına neden olur. Uzun süredir yağmayan yağmurun yağmasını, evde kalmış kadınların muratlarına ermesini, kötürüm olanların koşmaya başlamasını sağlayan Rıfkı, bunların hepsini şans eseri yapsa da mahallenin övgüsünü kazanır. Onu sevenler kadar, Rıfkı'yı kendisine düşman görenler de yok değildir. İnsanların baskısı sonucu Belediye Reisi seçimlerine giren Rıfkı, yapılan müdahalelere rağmen seçimi kazanır. Ancak bu süreçte Rıfkı'nın yarattığı mucizelerin aslında gerçek olmadığı ortaya çıkar.

        •  Bücür 'Yerli Sinema'
          23:45

          Bücür 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Umut Kırca'nın yaptığı, Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Taner Barlas, Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli, Durul Bazan gibi oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Bücür" Pazar gecesi Show TV'de! Ultra zeki bir çocuk olan Umut, on yaş doğum gününden önce annesini bulmaya karar verir. Yoğun bilgisayar becerileri sayesinde annesinin izine rastlar ve İstanbul'a gitmenin bir yolunu bulur. Annesini ararken tuhaf bir tesadüf eseri rastladığı Özge ile başlarını büyük bir belaya sokarlar. Kendini nefes nefese bir kovalamaca içinde bulan Umut, hem annesinin izini sürdürmeye hem de Özge Abla ile peşlerine düşen adamları atlatmaya çalışacaklardır. "Bücür", 12 Haziran Pazar gecesi saat 23.45'te Show TV'de!

        •  Üç Kağıtçı 'Yerli Sinema'
          01:45

          Üç Kağıtçı 'Yerli Sinema'

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)