Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin (Tekrar)
          07:30

          Yeni Gelin (Tekrar)

        •  Şef Kapımda
          10:30

          Şef Kapımda

          TOST MAKİNESİNDE WAFFLE NASIL YAPILIR? Mutfakta yemek yapacak malzeme yok mu diyorsunuz? Mutlaka bir şeyler vardır. Onlarla ne pişirebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? O halde buyurun "Şef Kapımda" programına... Sevilen Şef Tahsin Küçük, mutfağınızdaki sadece birkaç malzemeyle hem pratik hem hızlı ve leziz; üstelik de ekonomik bir akşam yemeği hazırlıyor. Yaptığı yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor. Üstelik eğlenceli sohbetiyle yüzleri güldürüyor. Programda bugün Tahsin Şef, Emel Bostancı'nın evine konuk olacak. Mutfaktaki malzemelerle sebzeli makarna çorbası, meyhane pilavı, kekikli kremalı tavuk ve tost makinesinde waffle yapacak. "Şef Kapımda" yeni bölümüyle 6 Temmuz Çarşamba günü saat 10.30'da Show TV'de!

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          12:15

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk
          15:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Kibar Feyzo 'Yerli Sinema'
          20:00

          Kibar Feyzo 'Yerli Sinema'

          "KİBAR FEYZO" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İlyas Salman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Kibar Feyzo" Çarşamba akşamı Show TV'de! Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşamada Feyzo'nun rakibi Bilo'dur. Ancak türlü taktiklerle kızı almayı başaran Feyzo, başlık parasının yarısını verir. Diğer yarısı ise Ağa'ya yaptığı senetlerle ödenecektir. Eğer Feyzo senetleri ödemede başarısız olursa Ağa, kızını geri alacağını söyler. Korkuya kapılan Feyzo parayı denkleştirebilmek için büyük şehre göçer. Burada gördüğü medeni yaşam Feyzo'yu değiştirecek, köye döndüğünde birçok şeyi düzenleyip değiştirmesini sağlayacaktır. "Kibar Feyzo", 6 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'
          21:45

          En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'

          "EN BÜYÜK ŞABAN" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "En Büyük Şaban" Çarşamba akşamı Show TV'de! İyi bir adam olan Şaban, zengin olma hayalleri kurmaktadır. Hayallerini İstanbul'da gerçeğe dönüştürebileceğini düşünen Şaban, köydeki tarlasını satıp yola koyulur. İstanbul'a ayak bastığında yaptığı ilk iş ise amcasının oğlunu aramaktır. Bu sırada başına türlü belalar açmaktan geri kalmayan Şaban, saflığı sonucu bir adamdan Boğaz Köprüsü'nü satın aldığını düşünür. Dolandırıldığını anladıktan sonra adamın peşine düşer. Bu esnada zor durumda olan birine yardım eden Şaban, adamla çok iyi dost olur. Ancak ortada bir problem vardır. Yardımcı olduğu adam, Şaban'ı sadece içtiği zamanlarda hatırlamaktadır. Ayık olduğu zamanlarda ise Şaban'ın varlığından haberdar değildir. Bu şekilde kargaşa içinde geçen Şaban'ın hayatı parkta çiçek satan bir kıza vurulmasıyla bambaşka bir hal alır. Aşık olduğu görme engelli kıza yardım etmeye karar veren Şaban, kızın gözlerinin açılması için her şeyi yapmaya hazırdır. "En Büyük Şaban", 6 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Kibar Feyzo 'Yerli Sinema'
          23:45

          Kibar Feyzo 'Yerli Sinema'

        •  En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'
          01:15

          En Büyük Şaban 'Yerli Sinema'

        •  Şef Kapımda
          03:00

          Şef Kapımda

        •  AŞk Laftan Anlamaz
          04:15

          AŞk Laftan Anlamaz