Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’
          07:00

          Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          SESİNİ DUYURAMAMIŞ BİR ANNENİN DRAMATİK HİKAYESİ Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ahu Sungur'un üstlendiği ilgiyle izlenen programı 'Bir Şansım Olsa' her hafta sonu izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde; Adnan Bey sadakatsizlik yüzünden boşandığı eski eşi Gülbin Hanım'a ulaşmak istiyor. Adnan Bey, Gülbin Hanım'ın kendisini aldattığını ve iki çocuğundan birinin başkasından olduğunu öğrenince sekiz yıllık evliliğini bitirme kararı alıyor. 1 yıldır kızını, annesiyle görüştürmüyor ancak kızı sağlık sorunları yaşamaya başlayınca Gülbin Hanım'a ulaşmaya çalışıyor. Bir Şansım Olsa, Gülbin Hanım'a ulaşınca çarpıcı gerçekler ortaya çıkacak. Gülbin Hanım'ın aslında mağdur olduğu öğrenilecek. Olayın diğer yüzü herkesi şoke edecek. "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 2 Ekim Pazar saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          14:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’

        •  Show Tv Ana Haber
          18:25

          Show Tv Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Tatilde ‘Türk Sineması’
          20:00

          Hababam Sınıfı Tatilde ‘Türk Sineması’

          "HABABAM SINIFI TATİLDE" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, kadrosunda Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Hababam Sınıfı Tatilde" Pazar akşamı Show TV'de! Özel Çamlıca Lisesi'nin paragöz müdürü, cüzdanını düşünerek Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencileri kabul etmiştir. Okulun yeni öğrencileri olan bu kızlar da Hababam Sınıfı'na gönderilmişlerdir. Kendi sınıflarında kızların olmasına hiç alışık olmayan Hababam Sınıfı öğrencileri, önce yeni gelen kızlarla yakınlaşmaya çalışacak; ancak bunun mümkün olmadığını görünce de onlarla büyük bir rekabete kapılacaklardır. "Hababam Sınıfı Tatilde", 2 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Neşeli Günler ‘Türk Sineması’
          22:15

          Neşeli Günler ‘Türk Sineması’

          "NEŞELİ GÜNLER" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Şener Şen, Ahmet Sezerel, Oya Aydoğan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Neşeli Günler" Pazar akşamı Show TV'de! Kazım Efendi ve Saadet Hanım altı çocuklarıyla birlikte yaşayan ve geçimini turşucu dükkânlarından sağlayan ve sürekli atışan bir karı kocadır. Bir gün küçük tartışmaları büyür ve Kazım Efendi üç çocuğuyla birlikte evden çekip gider. İkisi de alttan almayınca ve Saadet Hanım da evden taşınıp izini kaybettirince yıllar süren ayrılık kaçınılmaz olur. Kardeşler büyüyüp çalışacak yaşa geldiğinde, bir gün kardeşlerden Ahmet ve Mehmet aynı kızın ikisini aynı anda idare ettiğini fark edip birbirlerine girer; fakat onları amcaları Ziya ayırır ve gerçeği söyler. Böylece altı kardeş tekrar bir araya gelir ve anne babayı tekrar bir araya getirme planları yapmaya başlarlar. Yeşilçam'ın duygu yüklü bir aile komedisi olan Neşeli Günler, başta büyük usta Şener Şen olmak üzere tüm kadronun muhteşem bir performans gösterdiği sıcacık bir film. "Neşeli Günler, 2 Ekim Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Enes Batur: Gerçek Kahraman ‘Türk Sinema’
          00:15

          Enes Batur: Gerçek Kahraman ‘Türk Sinema’

          "ENES BATUR: GERÇEK KAHRAMAN" PAZAR GECESİ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın yaptığı, Enes Batur Sungurtekin, Ömer Başdoğan, Altan Erkekli, Damla Arslanalp gibi oyuncuların yer aldığı 2019 yapımı "Enes Batur: Gerçek Kahraman" Pazar gecesi Show TV'de! Enes Batur: Gerçek Kahraman, Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur'un rol aldığı "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" filminin devam halkası. Bu filmde ise Enes Batur'u Adalet Savaşçıları'na katılmış ve sonunda da bir kahramana dönüşen genç olarak izleyeceğiz. "Enes Batur: Gerçek Kahraman", 2 Ekim Pazar gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        •  Baba ‘Yerli Dizi’
          02:30

          Baba ‘Yerli Dizi’

        •  Bir Şansım Olsa
          04:45

          Bir Şansım Olsa