Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Klbimin Efendisi ‘Türk Sineması’
          06:30

          Klbimin Efendisi ‘Türk Sineması’

          "KALBİMİN EFENDİSİ" CUMARTESİ GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Süleyman Turan, Münir Özkul, Lale Belkıs gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Kalbimin Efendisi" Cumartesi günü Show TV'de! Üvey annesi ve kardeşi ile beraber yaşayan Alev adlı güzel kız Uludağ'da tesadüfen bir gençle tanışır ve birbirlerinden çok hoşlanırlar. Yıldırım nikahı ile evlenirler. Alev'in kız kardeşi beraber olduğu adamdan bir bebek beklemektedir fakat adam evlenmek istemez. Alev kardeşinin durumunu örtmek için kimseye bir şey söyleyemez fakat tedirgin davranışları mutluluğunu bozacaktır. "Kalbimin Efendisi" 28 Ocak Cumartesi günü saat 06.30'da Show TV'de!

        •  Emine ‘Türk Sineması’
          08:15

          Emine ‘Türk Sineması’

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          EVLENMEKTEN KAÇAN BİR ADAMIN HİKAYESİ Show TV'nin Ahu Sungur'un sunumuyla ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı 'Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde Hatice Hanım, evden kaçan oğlu Kemal'e ulaşmak için programa başvuracak. Hatice Hanım ve oğlunun eski nişanlısı Tuğba Hanım'ın anlattıkları dikkat çekecek. Kemal Bey'in neden annesinden uzaklaştığını ve evlenmekten kaçtığını öğrenince çok şaşıracaksınız! Gerçek hayat hikâyelerinden uyarlanan "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Selvi Boylum Al Yazmalım ‘Türk Sineması’
          14:30

          Selvi Boylum Al Yazmalım ‘Türk Sineması’

          "SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM" CUMARTESİ GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Türkan Şoray, Kadir İnanır, Ahmet Mekin gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Selvi Boylum Al Yazmalım" Cumartesi günü Show TV'de! Sevgi ve emek ilişkisi üzerine, tekrar tekrar seyretmekten bıkılmayacak, asla eskimeyecek bir klasik... Atıf Yılmaz, ünlü Sovyet yazarı Cengiz Aytmatov'un romanından hareketle, gelmiş geçmiş en güzel aşk öykülerinden birini beyazperdede oya gibi işliyor. Bir baraj inşaatına kamyonuyla kum taşıyan şoför İlyas, eşi Asya ve küçük çocukları Samet'in dünyalarına dalıyoruz önce. Asya ile İlyas'ın bir zamanlar dillere destan olacak aşkları, kıskançlık, içki düşkünlüğü, başka kadınla ilişki vb. nedenlerle sarsılmaktadır. Gerçekte karısını çok seven ama kişiliği giderek zayıflayan İlyas'ın, işindeki sorunların da büyümesiyle evini terk etmesi üzerine Asya çocuğuyla birlikte çaresiz kalır. Günlerce kocasını bekler... Genç kadının bir süre sonra tanıştığı ve oğlunun baba bildiği Cemşit'le beraberliği ise hiçbir şeyin eskisi gibi olmamasına yol açacaktır. İlyas, yıllar sonra çıkıp gelir. Karısını ve çocuğunu talep etmektedir. Bu geliş, insanoğlunun kafasını ve gönlünü binlerce yıldır meşgul edip hâlâ sürmekte olan tartışmanın fitilini bir kez daha ateşler. Sevgi nedir? Kimdir sevgili, kimdir eş, kimdir baba... Ve dönmek mi zordur, dönmemek mi... "Selvi Boylum Al Yazmalım", 28 Ocak Cumartesi günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Japon İşi ‘Türk Sineması’
          16:30

          Japon İşi ‘Türk Sineması’

          "JAPON İŞİ" CUMARTESİ GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Fatma Girik, Asuman Arsan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1987 yapımı "Japon İşi" Cumartesi günü Show TV'de! Gazinoda şarkıcılık yapan Başak'ın peşinde rakip gazinoların patronları vardır. Öldürüleceğini düşünen genç kadın çareyi kaçmakta bulur. Veysel ise Başak'ın en büyük hayranıdır. Veysel'in evine konuk ettiği Japon bilim adamı yurduna döndükten sonra Veysel için bir robot tasarlar. Robot tıpa tıp Başak'a benzemektedir. Veysel kısmen de olsa hayallerine kavuşmuştur ancak gazinocuların Başak'ı ararken robot Başak'ı bulmalarıyla her şey karışır. Tam da bu sırada gerçek Başak yurda geri dönecektir. "Japon İşi", 28 Ocak Cumartesi günü saat 16.30'da Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:25

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

        •  Kızılcık Şerbeti ‘Yerli Dizi’
          00:15

          Kızılcık Şerbeti ‘Yerli Dizi’

        •  Sipahi ‘Yerli Dizi’
          02:45

          Sipahi ‘Yerli Dizi’

        •  Bir Şansım Olsa
          05:15

          Bir Şansım Olsa