Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Beyoğlu Güzeli ‘Türk Sineması’
          06:30

          Beyoğlu Güzeli ‘Türk Sineması’

          "BEYOĞLU GÜZELİ" PAZAR GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Mürüvvet Sim gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Beyoğlu Güzeli" Pazar günü Show TV'de! Ailesiyle birlikte çadır tiyatrosunda çalışan genç kızla, tıp tahsili yapan delikanlı rastlantı sonucu tanışırlar. Genç kız önceleri kimliğini saklasa da, daha sonra genci çadır tiyatrosuna davet eder ve Beyoğlu Güzeli Alev kimliğiyle karşısına çıkar. "Beyoğlu Güzeli", 29 Ocak Pazar günü saat 06.30'da Show TV'de!

        •  Kadifeden Kesesi ‘Türk Sineması’
          08:30

          Kadifeden Kesesi ‘Türk Sineması’

          "KADİFEDEN KESESİ" PAZAR GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Sırrı Gültekin'in yaptığı, Kadir İnanır, Feri Cansel, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Kadifeden Kesesi" Pazar günü Show TV'de! İstanbul'a tahsil yapmak için gelip çeşitli maceralar yaşayan üç kardeşin hikayesi. "Kadifeden Kesesi", 29 Ocak Pazar günü saat 08.30'da Show TV'de!

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          AİLESİ SEBEBİYLE EŞİNİ KAYBETMEK ÜZERE OLAN BİR ADAMIN ÇABASI Show TV'nin Ahu Sungur'un sunumuyla ekrana gelen ve çok izlenen programı 'Bir Şansım Olsa' gerçek hayattan uyarlanan hikâyeleri ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Programın bu bölümünde; ailesiyle aynı evde yaşadığı için karısıyla sorunlar yaşayan Ömer Bey, evi terk eden eşi Ayşe Hanım ile barışmak için Bir Şansım Olsa'ya başvuracak. Ömer Bey, Ayşe Hanım'a olan aşkını ve tanışma hikayesini paylaşırken aile sorunları da konuşulacak. Ayşe Hanım da yaşadığı zorlukları anlatacak. Bakalım Ömer Bey, eşi Ayşe Hanım ile barışabilecek mi? "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 29 Ocak Pazar saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Kızılcık Şerbeti ‘Yerli Dizi’
          14:30

          Kızılcık Şerbeti ‘Yerli Dizi’

        •  Show Tv Ana Haber
          18:25

          Show Tv Ana Haber

        •  Güzel Günler ‘Yerli Dizi’
          20:00

          Güzel Günler ‘Yerli Dizi’

        •  Şekerpare ‘Türk Sineması’
          00:15

          Şekerpare ‘Türk Sineması’

          ŞEKERPARE 29 OCAK PAZAR/00.15 Genel İzleyici "ŞEKERPARE" PAZAR GECESİ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda İlyas Salman, Şener Şen, Yaprak Özdemiroğlu, Ayşen Gruda, Şevket Altuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "Şekerpare", Pazar gecesi Show TV'de! Osmanlı Dönemi'nde komiserlik yapan Ziver Bey, halk tarafından pek de sevilmeyen çıkarcı bir memurdur. Talep ettiği yüksek haraçlarla çevresini isyana sürükleyen Ziver Bey, Cumali isimli bir bekçinin çalıştığı karakola tayin olmasıyla ve özel hayatındaki aksaklıklar nedeniyle de zor zamanlar yaşamaya başlar. Cumali semtteki sosyal yaşamı düzene sokmaya kararlıdır. Cumali semtteki genelevde çalışan Şekerpare'ye umutsuzca vurulur. Ancak Şekerpare'nin gönlü Ziver Bey'dedir. Bu aşk üçgeni içerisindeki karmaşalar sonucu genelevi ve semti hareketli zamanlar beklemektedir. "Şekerpare", 29 Ocak Pazar gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          02:00

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’

        •  Bir Şansım Olsa
          04:30

          Bir Şansım Olsa