Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show

Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7’den 70’e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor!


Okulda yeni işe başlayan Özge Hoca’ya, Mesut Hoca’nın tavsiyeleri neler olacak? Lisedeki öğrenci tipleri ve davranışları neler?


Patron Naime’nin ekibiyle arası nasıl? Ekibi, patronları Naime hakkında ne düşünüyorlar? Patron Naime’nin ekip pikniğini düzenlemesindeki asıl amacı ne olabilir?


Mesutcuk’un dizi setindeki büyük olay ne? Tüm ekip 2. sezon hazırlıklarını son sürat devam ettirirken, dizinin başrolü Mesut’un ekibine sürprize ne olabilir?


Acil servise ne tip aileler geliyor? Çocuklarına bir o kadar düşkün bir o kadar umursamaz olan aileler, Doktor Ozan’ı çileden çıkaracak!


Çiçek’in otobüste camı açtırmak istemesi otobüste nasıl bir kriz doğuracak? Birbirleriyle yarışan erkekler, otobüsün camını birlik olup açabilecekler mi?


Uzun zaman sonra evlenen arkadaşları Bilal’i gören Mesut ve Kazım, Bilal’deki değişimi görünce ne tepki gösterecekler? Bilal için bekâr hayatı ne demek?


İlişkilerde Instagram’ın önemi nedir? Kadınlar için story çekmenin anlamı nedir? Terapist Suzan, eşleriyle Instagram storyleri hakkında sorunlar yaşayan erkeklere yardımcı olabilecek mi?

09 Mart 2019 Cumartesi
SHOW, 20:00