Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika
Güldür Güldür Show

Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show yeni sezonun renkli sürprizleri ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile herkesi ekran başına kilitliyor. Kahkahanın değişmez adresi Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle 7’den 70’e herkesi kahkaha tufanına davet ediyor!


Boru döşemek için mafya babası Hayati’nin ofisine gelen İsmail usta ve Fikri, kendilerini nasıl bir durumun içinde bulacaklar? Mafya üyelerinin özlü sözlerle anlaşmasından bir şey anlamayan İsmail ve Fikri ne yapacak?


İş gereği kutuplara gelen İbrahim, iftar için bulduğu buzul restoranda orucunu açabilecek mi? Eskimoların gelenekleri İbrahim’in sınırlarını ne kadar zorlayacak?


Aşk nedir? Tarihteki destansı aşkların bilinmeyen yönleri neler olabilir? İbrahim Taytaylı, Bilal Çardakçı ve Hayati Akın gibi uzman kadrosuyla aşkın en ince ayrıntısına kadar tartışıldığı programda, aşkın gerçekleri gün yüzüne çıkacak!


Adana Adliyesinde Hâkim Hayati ve Mübaşir Kudret, birbirinden ilginç davaları inceliyorlar! Davalılar Özge, Fikri, Çetin ve Bahadır ne gibi ilginç suçlar işlemiş olabilirler?


Ev hanımı ve aynı zaman anne Naime, eşi Mesut ile hazırlığı mütevazı programda konuklar kimler? Ev Halkının üstlendiği programda konu başlıkları neler?

25 Mayıs 2019 Cumartesi
SHOW, 20:00